Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Mit szóltok ahhoz, hogy most...

Mit szóltok ahhoz, hogy most már Sparban a nejlonzacsiért elkérnek 15 ft-t?

Figyelt kérdés
Nem tudom, ki hogy van vele, engem nagyon felháborít. Így is az ember minimum 15-20 ezret ott hagy (mi legalábbis nagyritkán veszünk magasabb kategóriás... bármit, mégis ennyit hagyunk ott), erre a zacsival is sajtolni akarják az embert. Nem arról van szó, hogy megfizethetetlen, meg emiatt nem tudok fizetni a kasszánál. Egyszerűen pofátlanságnak tartom.
2022. aug. 2. 15:43
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
85%

Ez nem a SPAR üzlete, nem őkeres rajta.

A környezetvédelemhez tartozó intézkedések egyike.

Ha nem vagy hajlandó egy sima, zsebrevágható szatyrot, valamit vinni, akkor ennyibe kerül.

Így jóval kevesebb műanyag kerül a szemétbe..

2022. aug. 2. 15:55
 2/28 anonim ***** válasza:
81%
Jól teszik, vigyél vászonszatyrot az egyszer használatos szarokkal szemetelés helyett.
2022. aug. 2. 15:57
 3/28 anonim ***** válasza:
26%

ez hagyján, az auchanban büdös zacskót adnak (mivel hogy lebomlós, ezért van valami nagyon rossz szaga) és elvárják hogy abba pakold a péksütit, gyümölcsöt. én abba nem vagyok hajlandó beletenni!

a sparban ezekszerint legalább nylon.

26/n

Szilvi

2022. aug. 2. 15:58
 4/28 anonim ***** válasza:
75%
Nagyon helyes.
2022. aug. 2. 16:00
 5/28 anonim ***** válasza:
90%

Adhatnák 5ezerért, egyből nem lenne ennyi szemét.

Temérdek hulladékot termelünk.

Másképp nem értik meg az emberek, csak ha valamilyen módon érzékenyen érinti őket.

Ennek a legjobb módja, ha fizetni kell érte.

Hidd el én is szemetelek.

Nem is keveset.

De amióta mindenféle szatyorért fizetni kell, érdekes módon mindig van nálam egy textil bevásárlótáska.

Amint fizetős lesz a zacskó a kiflihez, zöldséghez egyből kényszert érzek majd rá, hogy ne kelljen érte pénzt adni.

Lusta, trehány és nemtörődöm vagyok ebből a szempontból, mert kényelmesebb így.

Sajnos az emberek többsége pont ugyanilyen, mint én.

Szóval nem gondolom, hogy ez olyan nagy baj lenne, csak egy kis idő és mire hozzá szokunk.

2022. aug. 2. 16:03
 6/28 anonim ***** válasza:
85%
Kell venni egy olyan zsákot amit mindig tudsz magaddal vinni. Én ilyet hordok, és inkább azért mert nem szeretném a környezetet terhelni. [link]
2022. aug. 2. 16:04
 7/28 Kólauborkával ***** válasza:
86%
Eleinte én is meglepődtem, meg elfelejtettem vinni magammal rendes szatyrot vagy táskát, de ha ésszel bele gondol az ember, akkor felfogja, hogy ez jó a környezetnek, ennyit akárki meg tud tenni, mármint, hogy visz magával valamit, ha nincs akkor meg 15Ft, legalább nem egy mozdulattal hajítod ki az ablakon miután hazaértél.
2022. aug. 2. 16:04
 8/28 anonim ***** válasza:
87%
Többet kellene kérni, annyit, hogy ne legyen érdemes eldobni. Mindenki vesz egyet, azzal egy darabig elvan.
2022. aug. 2. 16:05
 9/28 anonim ***** válasza:
81%
2022. aug. 2. 16:05
 10/28 anonim ***** válasza:
88%

Szerintem is helyes döntés, a nemtörődöm, környezetpusztító emberek hiába pontozzák le az ezirányú válaszokat...

Rengeteg szemetet termelünk feleslegesen, és a legveszélyesebb pont az egyszer használatos műanyag.

Mindenki vihet magával saját zacskót, akkor nem kell egy fillért sem fizetni.

2022. aug. 2. 16:22
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!