Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Mit szóltok ahhoz, hogy most...

Mit szóltok ahhoz, hogy most már Sparban a nejlonzacsiért elkérnek 15 ft-t?

Figyelt kérdés
Nem tudom, ki hogy van vele, engem nagyon felháborít. Így is az ember minimum 15-20 ezret ott hagy (mi legalábbis nagyritkán veszünk magasabb kategóriás... bármit, mégis ennyit hagyunk ott), erre a zacsival is sajtolni akarják az embert. Nem arról van szó, hogy megfizethetetlen, meg emiatt nem tudok fizetni a kasszánál. Egyszerűen pofátlanságnak tartom.
2022. aug. 2. 15:43
1 2 3
 11/28 Metionin ***** válasza:
90%
Semmit, régóta azokkal az újrahasználható kis zsákokkal vásárolok.
2022. aug. 2. 16:30
 12/28 anonim ***** válasza:
86%

Nagyon helyes, lehetne jóval drágább is, mivel ennek TÉNYLEG van normális alternatívája. Ne írjon már mindent felül a kényelem. Azt a zacskót jó esetben használod 1-2 órát, aztán 10 ezer évig úszkál még a tengerben.

Apropó, hétvégén vásároltam a Sparban, és 10e Ft felett vászontáskákat osztogattak INGYEN. Ezek után tényleg nem értem, mit lehet problémázni ezen.

Néhányan azért fejben leragadtak 30-40 évet.

2022. aug. 2. 16:40
 13/28 anonim ***** válasza:
91%
Nagyon helyes. Az EU már tavaly nyár elején(!) betiltotta ezeket a k'rva pillezacskókat, jellemző, hogy a magyar láncok még csak most kezdik verni a nyálukat a környezetvédelemre. Bőven volt idő átállni, van elég alternatíva. Néhány vékony vászonszatyor laposra hajtogatva mindenkinek a zsebében elfér.
2022. aug. 2. 18:10
 14/28 anonim ***** válasza:
87%
Legalább nem rakják végre még a banánt is nejlonba…. Mintha nem lenne héja, amit leszedsz mielőtt megeszed.
2022. aug. 2. 19:28
 15/28 anonim ***** válasza:
76%
Ezt már 20-30 éve bevezethették volna. Bár nem tudom, hogy kezelik, ha valaki eldobja, összegyűri, stb.
2022. aug. 2. 20:15
 16/28 anonim ***** válasza:
67%
Hál istennek, nem kell a környezetet szétcseszni.
2022. aug. 2. 21:00
 17/28 anonim ***** válasza:
76%
És azt hogy ellenőrzik hogy én vittem azt az újrafelhasználható zsákot vagy onnét vettem el?
2022. aug. 3. 16:26
 18/28 anonim ***** válasza:
76%
És vászonszatyorba pakoljam a többféle péksüteményt? Sósat, édeset, ragacsos fánkot, kakaós csigát pl.?? Külön-külön? Aztán mossam ki minden alkalommal? Hát én nem fogom. Egyébként én ezeket a zacskókat újrahasznosítom, szemetesnek használom el.
2022. aug. 3. 21:23
 19/28 anonim ***** válasza:
100%
#18 Veszel egy tekercs uzsonnás tasakot, pár Ft-ra jön ki darabja, azt viheted magaddal, akár többet is.
2022. aug. 3. 22:20
 20/28 anonim ***** válasza:
100%
Az igaz, hogy a ragadós péksütiknek rakhatnának ki papírzacskót.
2022. aug. 4. 02:04
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!