Az alpronak eltűnt egy terméke?
Figyelt kérdés
Nagyon sokan isszák a not milk termékeit. A kérdésem az lenne hogy más is kereső úton van? Ugyan is nem találok sehol és a meglepő hogy online sem lehet rendelni mert hiába beteszem a kosárba megrendelem kapom az emailt hogy nincs készleten. Írtam az alpronak hogy még is mi van azt a választ kaptam hogy nincs rálátásuk a boltok mit hogyan rendelnek amit persze nem hiszek el. Furcsállom hogy minden boltba még online is eltűnt és nem lehet venni sehol. Bosszant mert más terméke nekem annyira nem jön be.jan. 22. 17:14
1/15 anonim válasza:
Nem igazán értem a kérdésed. Az, hogy adott boltban nincs egy adott termék, nem jelenti azt, hogy eltűnt
2/15 anonim válasza:
Dmben kaptam meg. Sparban is. Ha a kek zabra gondolsz. Tecsoban neha hiany van ebbol abbol
3/15 A kérdező kommentje:
Tesco, auchan, exo family, spar sőt neten sem tudtam tegnap rendelni mert hiába az van hogy készleten megrendelem és kapom az emailt hogy nincs. Akárhol keresem nincs készleten. Tescoba mindig kevés van kirakva azt tudom.
jan. 22. 18:54
5/15 anonim válasza:
Felénk pont van,lehet a régióban a beszállító hibája.
6/15 A kérdező kommentje:
Debrecen. Pestről is akartam rendelni de nincs.
5
Lehetséges.
jan. 23. 08:33
7/15 anonim válasza:
Csapó utcai DM-ben van 2 db.
Debreceni Rossmanokban pedig egy csomó van. Van ahol 17db-t van ahol 8. (van mind2 kékből a zsírosabból meg a soványabból is).
megnéztem a 2 cég oldalán.
te is megnézed az oldalon a készletet melyikben van és oda el tudsz menni.
8/15 anonim válasza:
"nincs rálátásuk a boltok mit hogyan rendelnek" pedig ezt nyugodtan elhiheted, külön cégekről van szó, egymás rendszerére nincs rálátásuk. A gyártó annyit lát, hogy pl október 53-án eladott 1000 db bálnatejet, az, hogy ezt egy bolthálózat utána hogyan kezeli, melyik boltjának melyik vezetője hány darabot rendel a bolt (nem a gyártó) központi raktárából, a számára már láthatatlan, de lényegtelen infó is.
9/15 A kérdező kommentje:
7
Ha csak a neten nézted nekem a rossmann és a dm is azt írja ki hogy nincs készleten.
jan. 23. 11:20
10/15 A kérdező kommentje:
Pedig valami biztosan van amiért sehol nem kapni. Ennyire nem szokták sosem lerabolni.
jan. 23. 11:21
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!