Lidl plus akció telefonszám bediktálással kikapcsolt készülék esetén is működik? Pl épp lemerült a telefonom, de bemondom a telefonszámom egy heti lild plus akciós termék után, akkor így is levonásra kerül az összeg?
Figyelt kérdés
ma 17:24
1/13 anonim válasza:
Sőt, az alkatrészeire szétszedettel is működik
2/13 A kérdező kommentje:
Egyébként egy sima heti akciós termék esetén, (teszem azt mától akciós a bulgur) nem kell aktiválni semmit az alkalmazásban vásárlás előtt? Elég ha a kasszánál bemondom a telószámom?
ma 17:53
3/13 anonim válasza:
Azért kell a telefonszám, mert azzal van összekapcsolva a fiókod, úgy tudják beazonosítani a fiókod. Nem baj, ha nincs bekapcsolva.
4/13 anonim válasza:
Mi van? Mi köze az applikációnak a telefonszámhoz?
Az applikáció csak akkor működik, ha pénztáros betudta róla olvasni a vonalkódot.
Tehát egy lemerült telefonnal nincs kedvezmény.
5/13 A kérdező kommentje:
#4 Múltkor akik előttem fizettek, bemondták a telószámot, mikor rám került a sor rákérdeztem a kasszásra, hogy telefonszám alapon is működik az akció? Mondta, hogy igen, így, ha pl otthon felejtem, vagy kint kocsiban a telefont, akkor sem kell lemondanom az akcióról, elég, ha bemondom a telefonszámom.
ma 18:07
6/13 anonim válasza:
Soha nem hallottam ilyenről.
Elnézésedet kérem kérdező!
Amiket én használok appok, mind vonal- vagy QR kódosak. Mondjuk Lidl appom pont nincs.
Helyette van penny, Tesco, bio stb. :D
7/13 anonim válasza:
Egyszer tőlem is a telefonszámot kérte a kasszás, mert épp a zsebemben volt a telefon, akkor tudtam meg, hogy így is lehet használni. Viszont az aktiválós kuponokat akkor is előre aktiválni kell.
8/13 A kérdező kommentje:
#6 Ugyan, semmi gond! Én is azért tettem fel a kérdést, mer teljesen új számomra is a dolog, most töltöttem le az appot és regisztráltam magam, mert láttam, hogy jó áron van a bulgur és nagyon szeretem. Egy ideje halogatom már a dolgot amúgy... Mellesleg nekem Penny-s kártyám van még ezen kívül, de az fizikális kártya, csk odaadom a kasszásnak és lecsippantja.
ma 18:32
9/13 anonim válasza:
Jó tudni, régen a kasszánál kellett a telefon.
10/13 anonim válasza:
Egyébként szerintem a QR-kódot akár papírra nyomtatva is elfogadja, bár még nem próbáltam ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!