Hol lehet olyan bevásárló szatyrot vásárolni, ami fekete színű, a szája zipzáras, az oldalán egy kicsi tépőzáras zseb van, anyaga pedig a túrahátizsákok anyagával egyezik meg, a belseje is olyan sima?
Jó lenne kép.
Nem a pingvin patikába kaptad?
Öregeknél szoktam ilyet látni. Ha van a szomszédságodban idős néni, esetleg él még a nagymamád akkor kérdezd meg!
Amúgy kínaiban vagy piacon nézelődnék.
Időseknél szoktam én is látni, igen
gondolom kínai termék, és talán piacon árúsítják, vagy kínai boltokban
Így néz ki, mint ezen a képen látható, azzal a különbséggel
hogy az oldalán látható zipzár fölött van egy kis méretű tézőzáras zseb, amibe talán 4 toll, vagy ceruza férne el, más nem. Én egy vékony, de erős reklámszatyrot szoktam oda szorosan összetekerve begyömöszölni, hogy ha nem férne el a táskában, amit vásárolok, akkor azt csak előveszem onnan. És még az is különbség a képen látható táskával szemben, hogy ami nekem van, annak az oldalvarrásain nincs olyan keskeny fekete szalagból rátét, hanem látszik a varrás, amivel össze vannak varrva a táska oldallapjai. Nagyon erős cérnával van megvarrva, mint a hátizsákok vagy egyes cipők. Az oldalán látható zipzár célja számomra ismeretlen, mert ha azt kihúzom, akkor a táska belsejébe jutok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!