Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Akik jól keresnek, már ti is...

Akik jól keresnek, már ti is megnézitek mi mennyibe kerül?

Figyelt kérdés

Eddig sosem kellett az élelmiszerboltokban az árat figyelnem, nem érdekelt, nem ezen spóroltunk.

Most viszont már meg kell néznem, hogy megveszem a 250 g epret 700 Ft-ért, vagy sem, mert mi is érezzük a pénztárcánkban ezt az őrületes drágulást.

Akik szintén jobban keresnek az átlagnál, ti is figyelitek már az árakat, van amit inkább nem vesztek meg?

És aki minimálbért keres, hogy az istenbe tud megélni? ☹️

2022. máj. 7. 11:02
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
33%

Nem nézem most sem, szerencsére százalékosan még mindig elenyésző kiadás a bolti bevásárlás, gyerekeink nincsenek, tehermentes a lakás és 1.5 millió forint felett van a kettőnk bevétele, nem azon fogok spórolni, hogy egy hónapban 20-szal többet költök-e élelmiszerre vagy sem, mert hálisten mindegy.

Amikor kevés pénzem volt egyetem alatt, akkor persze teljesen más volt a helyzet. Amiben inkább észreveszem az eszetlen inflációt, az inkább a vendéglátás, pár éve havi egyszer simán eljártunk valami kimondottan magas kategóriás étterembe, de amióta borral 100k felett van két főre egy degusztáció, már maximum csak nagyon ünnepi alkalmakra tartogatom az ilyesmit.

2022. máj. 7. 16:28
 32/36 anonim ***** válasza:
93%
Muszáj nézni. Vannak dolgok, amik jobb minőségűek és mégis olcsóbbak a piacon. Szóval kezdünk több dologban és átszokni oda. Valamint a sparrol átváltottunk az aldira. A sparban eszetlenül elszálltak az árak. Étterembe mi is többet jártunk korábban, de ott is annyira felmentek az árak, hogy már nem szívesen adunk ki érte annyit...
2022. máj. 8. 10:27
 33/36 anonim ***** válasza:
92%
Mi saját márkás termékekre kezdtünk átszokni.
2022. máj. 8. 13:03
 34/36 anonim válasza:
13%
320 ezer forint egy hónapban a kaja két emberre?! Mit esztek ti, aranyat? Én amikor edzeni jártam, és nem volt kedvem főzni, napi 2x rendeltem kaját közepesen drága helyekről, minden nap jártam a Coopba, meg fehérjeport és vitaminokat is vettem, akkor sem volt több a havi kiadás 120 ezernél...és ez tavaly ősszel volt
2022. máj. 8. 18:32
 35/36 anonim ***** válasza:
93%
34, Tavaly ősz óta annyit mentek fel az árak, hogy ezt szinte túlzás nélkül duplázhatod fejben.
2022. máj. 8. 18:36
 36/36 anonim válasza:
0%
35, szerencsére ezt nem tapasztaltam, a BioTech fehérjepor ugyanúgy 5000 ft / 0,5 kg, a zabpehely emelkedett 230 ft / 0,5kg-ról 280 ft-ra, egy üveg mogyoróvaj is ugyanúgy 750ft ba kerül, ahonnan ebédet szoktam rendelni ott is csak 200-300 ft-ot emeltek a menü árán, sőt a Hamé lazacos pástétomot is ugyanannyiért vettem pár napja mint tavaly, a Győri Édes zabfalatok is ugyanannyiba kerül. Kenyér, péksütemény, szalámi, tojás, tej, kóla, sütemény, fagyi, ezeknek az árát nyomják felfelé, én ezekért amúgy se adnék pénzt.
2022. máj. 8. 18:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!