Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Akik jól keresnek, már ti is...

Akik jól keresnek, már ti is megnézitek mi mennyibe kerül?

Figyelt kérdés

Eddig sosem kellett az élelmiszerboltokban az árat figyelnem, nem érdekelt, nem ezen spóroltunk.

Most viszont már meg kell néznem, hogy megveszem a 250 g epret 700 Ft-ért, vagy sem, mert mi is érezzük a pénztárcánkban ezt az őrületes drágulást.

Akik szintén jobban keresnek az átlagnál, ti is figyelitek már az árakat, van amit inkább nem vesztek meg?

És aki minimálbért keres, hogy az istenbe tud megélni? ☹️

2022. máj. 7. 11:02
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
23%
Aki nézegeti, az mégsem keres annyira jól, mint gondolta.
2022. máj. 7. 13:02
 12/36 anonim ***** válasza:
40%
10. Sajnos a kereskedelem is pont erre játszik rá
2022. máj. 7. 13:03
 13/36 anonim ***** válasza:
97%

Relatív a jó kereset, az igaz. De én mikor a jelenlegitől jobban kerestem ( most kevesebbnek érzem, sem szeretek kidobni a pénzt olyanra, amiből vulgárisan mondva sz.r lesz :D

Ezért nem kell XY márkanevű fagyasztott borsó hanem jó a sajátmárkás mondjuk.

2022. máj. 7. 13:13
 14/36 anonim ***** válasza:
30%
12-es, nem nem játszik senki erre. Add ingyen a cuccaidat, meglátod nem olyan jó biznisz
2022. máj. 7. 13:17
 15/36 anonim ***** válasza:
17%
14. Nem kellene ingyen adni, de ugyanakkor az extraprofit sem kellene.
2022. máj. 7. 13:30
 16/36 anonim ***** válasza:
35%

Én nem nézem.

Ha a kajába eper kell, akkor megnézem az árát és megveszem, vagy nem nézem meg az árát és megveszem.

Attól még, hogy megnézem, nem változik semmi, rizst meg nem fogok enni egy hónapig egészséges kaja helyett, mert úgy olcsóbban jövök ki.

2022. máj. 7. 13:30
 17/36 anonim ***** válasza:
84%
Persze, hogy megnézem. Attól, hogy jól keresek, még nem jelenti azt, hogy szórom a pénzt. Egyébként gyümölcsöt inkább piacról érdemes, ott lehet válogatni és alkudni is.
2022. máj. 7. 13:33
 18/36 anonim ***** válasza:
35%

Azok, akik megnézik, mit csinálnak az információval, azon kívül, hogy szörnyülködnek rajta?

Enni még mindig kell...

2022. máj. 7. 13:39
 19/36 anonim ***** válasza:
81%
Például, ha látom, hogy drága, akkor kevesebbet veszek belőle. Vagy mással helyettesítem, ami olcsóbb.
2022. máj. 7. 13:42
 20/36 anonim ***** válasza:
98%

Mindig megnéztem az árakat, de ennek a keresethez semmi köze, csak a józan észnek.

Néhány példa:

Olyan dinnyét veszek, ami finom. Ha a finom dinnye 600Ft, akkor is azt veszem meg, ha a Tescoban van 220Ft-ért tökízű dinnye. Van egy fajta tusfürdő, ami egyik boltan akciósan 550 szokott lenni, ugyanezt múltkor láttam egy Coopban 1150-ért. Ha tonhalat akarok enni, akkor hiába látom, hogy van negyed annyiért pangasius, tonhalat veszek 8000-ért. Ha van kétféle olyan sajt amit szeretek és az egyik olcsóbb, akkor azt veszem. Ha a prémium terméknek van saját márkás verziója ami jó minőségű, akkor azt veszem.

2022. máj. 7. 13:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!