Hogy tudtok a konyhán spórolni? Mindennap van hús? Megnézitek, hogy a legolcsóbbat vegyétek?
szia!
Nálunk nincs minden nap főzés, de ebbe beleszámít h babával vagyok itthon. (előtte se volt minden nap) Hús max.2 szer van egy héten. Alapanyagoknál (liszt, cukor, ...ilyesmi) vagy akciósat veszünk vagy próbálom az olcsóbbat venni. Húsból is akciók idején jó venni . Zöldség-gyümi van, ha nem is mindig banán, de van alma (nem olyan drága) vagy hálós narancs.
Mindenből a legolcsóbbat, de semmiben sem szenvedünk hiányt ^^
Van a Winny márka,az tök olcsó és nagyo szeretem és mivel húsosak vagyunk minden nap van hús is az ételben.Mégha csak kicsi is.
Gyümölcsöt rengeteget eszünk...mondjuk én egy nap megeszek legalább egy kg gyümölcsöt és igyekszem mindig zöldséges köretet csinálni ha hús van.
Amúgy mi inkább a tisztítószereken spórolunk mert csak ecetet,szódabikarbónat,mosószódát,mosódiót használunk ^^
Tapasztaltam,hogy a mindenböl a legolcsóbb:nem jó.
Ìgy inkább figyelem mikor akciós a jobb termék.
Akkor betankolok.
Zölcség-gyümölcs napi szinten(2gyerek)kell.
nálunk is minden nap van hús, de ott is lehet ügyesen csinálni
pl a szárny kilója 400-500 ft körül van, és nagyon finom fűszeres sült csirkeszárnyat lehet belőle sütni, mellé majonézes káposztasalátát (az is 100 ft-ból megvan), sült krumplit
a máj se drága, dinsztelt máj főtt krumplival - ez is egy olcsó kaja, rengeteg hagymával csinálom, úgy finomabb is és kiadósabb is
a farhát a lidlben most 150 ft, nem ez a legjobb hús, de nagyon finom húslevest lehet belőle főzni, aztán ha marad főtt hús, akkor azt ledarálva pörköltnek meg lehet csinálni következő nap, beletölteni palacsintába, vagy töltött lángosnak (lusta lángos tésztánál a nyers tésztakorong közepébe tenni egy kanállal, majd ráhajtva a másik felét összenyomni a széleket és így kisütni olajban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!