Ha élelmiszert vásároltok, megnézitek mindennek az árát?
Figyelt kérdés
2010. okt. 18. 20:01
2/15 anonim válasza:
természetesen, söt általában nem csak a ráirt árat, hanem azt is kiszámolom, hogy 1 kg-nak mennyi lenne az ára, mert csak igy lehet összehasonlitani egymassal.
3/15 anonim válasza:
Mindent megnézek!!!Árak,élelmiszer összetevők,származási hely!Én egy tudatos vásárló vagyok,nem dőlök be a csábitó akcióknak!!=)
4/15 anonim válasza:
Aki nem nézi az árat annak nem kell a pénzért megdolgozni.A múltkor muszály volt megvennem egy 5 kg-os sót 414Ft-ért.Két nap múlva egy másik üzletben olyan minőségű sót láttam kilóját 45Ft-ért!
5/15 anonim válasza:
utolsó..,akkor ez egy jó vétel volt!!=)
6/15 anonim válasza:
Jaja!!! Én is! Anyósom tanított meg az előttem szóló módszerére! És milyen igaza is van! Elsőre csábítónak tűnhet az akció, aztán ha utánaszámolsz, rájössz, hogy nem is annyira akció az az akció...
7/15 anonim válasza:
már számolni sem kell ha jó a szemed minden árcédulára kivan írva hogy mennyi belőle kilója vagy literje azokat az árakat kell csak összehasonlítani
8/15 anonim válasza:
Mi az,hogy aki nem nézi az árat annak nem kell megdolgozni a pénzért????? Ekkora baromságot öcsém!
Őszintén mi nem minden esetben nézzük meg, de meg is dolgoznak azért a szüleim amink van!!!!!
Apum hajnali fél 2kor kel viszi a boltjainkba az árút, aztán egész nap meló az üzemben. Haza ér késő délután, és csodálkozom, hogy nem fejel bele a leveses tányérba a fáradságtól, és van,hogy még utána is folytatja a melót, hisz a vevőknek nem lehet azt mondani, hogy "bocs fáradt voltam nincs áru" !! És még mindig hallom a hangját, fél 9van szóval még le sem feküdt!!!
Szóval ekkora baromságokat azért nee jó?
22/L
9/15 anonim válasza:
"Szóval ekkora baromságokat azért nee jó?"
Pofátlan vagy, vagy hülye? Én semmiféle baromságot nem írtam!
10/15 anonim válasza:
Ilyen piti dolgokon ne veszekedjetek már!A 22L-ék nagy lábon élnek,és megdolgoznak érte keményen azért nem nézik az árakat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!