Hol tudnám jelenteni, melyik szervnél hogy találtam egy olyan élelmiszert, egy ismert ker. -i lánc polcán, amitől a fél családom kifeküdt 1 napra?
Mi régebben vettük azt és semmi bajunk nem volt tőle. Tényleg, lehet higy csak allergia. De tuti, h az okozta?
De én is azt mondom, h ÁNTSZ.
Egészen hihetetlen, hogy az egész családból mindenki allergiás egy instant tea valamelyik összetevőjére! A fogyasztóvédelmi hatóságot kellene megkérdezni, hogy ilyen esetben fordulhatsz-e te közvetlenül az ANTSz-hez, vagy a fogyasztóvédelemhez kell bevinni és ők fogják megvizsgáltatni...
Mindenesetre bakteriális szennyezésre utal, hogy mindenki hasmenést kapott tőle.
Főleg azért lehetetlen, mert a párom, és köztem nincs genetikai azonosság! A keresztfiam sem vérrokon!
Mindenki nem lehet rá allergiás! És 3 különböző csomag! Anyósnál egy otthon, nálunk kettő(amiből párom ivott, é nem, ill. fordítva).
Azért vigyázz, nehogy azzal jöjjenek, hogy ti nem tartottátok be otthon az alapvető higienes "előírásokat", és az okozta a bajt.
Ha egymástól függetlenül, több családnál (fogyasztónál) jelentkeznének ezek a tünetek, akkor az utalhatna a rossz minőségű teára. De így eléggé necces szerintem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!