Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti megnézitek milyen márkájú ruha van egy férfin?
Engem egyáltalán nem érdekel a márka egy lány esetében...Vagy jól áll neki vagy sem.
Magamon viszont kb úgy gondolom, hogy annál jobban áll a ruha minél jobb a márkája (Ralph lauren,fred perry,tommy hilfiger,gant,hackett stb...)
Ti törődtök ezzel? Vagy jobban törődtök a márkával ha egy azonos nemün látjátok?
Légyszíves őszintén.
17/F
Hát ránézésre levágós általában,hogy márkás-e az adott cucc vagy sem.Nagyon jó stílusérzék kell ahhoz,hogy valakin egy nagyon olcsó és nagyon ronda öltözék is úgy hasson,mintha épp a ralph lorenből jött volna ki teli szatyrokkal.
Nagyjából észre lehet venni,ha valakin minden egyes ruhadarab márkás(még ha nincs is rajta márkajelzés láthatójelen),de nem minden esetben(lásd ha összevissza sz*rul öltözködik,nem jól válogatja más darabokkal).
Nem azt mondom,hogy megnézem,hanem inkább azt,hogy úgyis látom,úgyis észreveszem(lehet nem elsőre).
De különösebben nem érdekelnek a márkák,legyen ápolt,igényes a férfi,és tudja jól összeválogatni a ruhadarabjait.
Bocs csak egy vélemény,hogy én is azt hittem minél márkásabb és drágább egy ruha,annál jobb és annál jobban is áll.De rákellett jönnöm,hogy nem így van,mikor a 22ezer forintos devergo nadrágjaim 1hónap után szétmállottak :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!