Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megnézitek, hogy a csajon/srácon milyen ruha van? Például a randin vagy egy buliban?
Igen. Sokmindenre lehet következtetni az illető öltözéke alapján, pl, hogy van-e ízlése (vagy legalábbis hasonló-e az enyémhez), mennyire igényes (pl randira vagy buliba ne menjen senki szakadt, javításra vagy mosásra szoruló ruhában, ha magát nem tiszteli ennyire, akkor mást se tud sztem).
Plusz azért más dolgokra is lehet következtetni, amik már inkább a személyiségével vannak öszefüggésben, pl ha minden nagyon szabályos, vasalt rajta, akkor valószínűeg az agyára mennék a halálosan laza életfelfogásommal, vagy pl ha nagymagyarországo cucok vannak rajta, akkor eleve nem álok vele szóba, vagy ha nagyon erősen valamelyik zenei ("stílus") irányzathoz húz, pl rocker, punk, akármi, akkor se nagyon az esetem. És ez csak néhány olyan dolog, amit az ember megmutat az öltözködésével, erről könyvet is lehetne írni..
De pl ami nekem nem számít, az az, hogy márkás-e, vagy milyen márkájú az amit visel, vagy hogy mennyibe került. Sőt, nem is nagyon szeretem, ha valaki erről beszél, mert sztem ciki (illetlenség) ezt szóbahozni (pl a de jó ruhád van, mennyibe került? kérdést utálom, mert mi köze hozzá, nem az a lényeg, hogy jól áll? Mert mi van akkor, ha nagyon sokba került? Min változtat?)
"ha nagymagyarországo cucok vannak rajta, akkor eleve nem álok vele szóba"
Pláne ha letudnád írni!
Egyébként nem értem ez miért zavar. Engem jobban zavar az, ha valaki cigányzenét nyomat a telóján. Hogy nálunk ez embereket zavar... Szégyen!
ha ő liberális beállítottságú hagy zavarja gondolom egy ilyen nemzeti érzelmű ember se jönne össze egy füves kinézetűvel ez így jó
a kérdésre válaszolva megnézem mert sokat elmond róla de nem ugy hogy milyen márkás mert nem avgyok sznob hanem ugy hogy milyen stilust követ
Annyira nem érdekel, hogy legutóbb a kiszemelt lány ruhájára sem emlékeztem. Az arca jobban lekötötte a figyelmemet...
De jártam már úgy randin, hogy már bántóan igénytelen volt a lány öltözéke. Egy randi egészen más, mint egy buli. A randin nekem öltözik, nekem akar üzenni. Ha látom, hogy tudatosan öltözött fel, friss a frizurája, ízléses a festés (ha van), az javít a hangulatomon, mert mindezzel engem tisztelt meg.
Márkák, árak nem érdekelnek. Pasi vagyok, úgysem tudom mi a menő.
34/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!