Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Akik jól keresnek, már ti is...

Akik jól keresnek, már ti is megnézitek mi mennyibe kerül?

Figyelt kérdés

Eddig sosem kellett az élelmiszerboltokban az árat figyelnem, nem érdekelt, nem ezen spóroltunk.

Most viszont már meg kell néznem, hogy megveszem a 250 g epret 700 Ft-ért, vagy sem, mert mi is érezzük a pénztárcánkban ezt az őrületes drágulást.

Akik szintén jobban keresnek az átlagnál, ti is figyelitek már az árakat, van amit inkább nem vesztek meg?

És aki minimálbért keres, hogy az istenbe tud megélni? ☹️

2022. máj. 7. 11:02
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
78%
Én a drágulás előtt is néztem, mert nem az él jól, aki sokat keres, hanem aki keveset költ!
2022. máj. 7. 11:07
 2/36 anonim ***** válasza:
91%

Teljesen egyetértek 1-essel. Én is néztem eddig is, hogy mire költök. Más kérdés, hogy adott esetben megveszem a drágábbat, ha úgy érzem, ad annyi pluszt, ami számomra akármilyen okból (akár érzelmileg) megéri.

Ott még nem tartunk, hogy valamit azért NE vegyek meg egy élelmiszerboltban, mert drága, ha igazán megkívánom. De pl. múltkor választottam olyan márkát, ami eddig nem tartozott a kedvenceink közé, de nagyon le volt akciózva, és régebben talán ragaszkodtam volna a megszokott márkához.

2022. máj. 7. 11:11
 3/36 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem aki jól keres, még nem azt jelenti hogy számolatlanul szórja is a pénzt. Az csak annyit jelent hogy a váratlan kiadások sem jelenthetnek gondot.
2022. máj. 7. 11:23
 4/36 anonim ***** válasza:
24%

Igen, meg! Főleg a férjem. Eddig sose nézett semmit, csak szórta a kosárba a cuccokat, most viszont már ő is megnézi és le van döbbenve.

Első várom válaszolónak totál lényegtelen a válasza.. nem is a kérdésre válaszoltak.

2022. máj. 7. 11:30
 5/36 A kérdező kommentje:
Hát én meg nem néztem, mert nem érdekelt, mennyit fizetek.
2022. máj. 7. 11:37
 6/36 anonim ***** válasza:
92%

Mindig megnèztem, nekünk csökkent a bevételünk sajnos a màsodàllàs megszünt.

Brutàl dràga a zöldség gyümölcs hús.

Ha nem farhàtot akar valaki enni.

2022. máj. 7. 11:38
 7/36 anonim ***** válasza:
94%
Én is megnézem, pedig kettőnk kajája múlt hónapban 320 ezer forint lett, tehát nem lehet mondani, hogy nagyon sz.rrágók lennénk. De ez már nekem is sok, 345 ft egy mizo kakaó? Ami tavaly 200 ft volt? Elmennek már az anyjukba...
2022. máj. 7. 11:50
 8/36 anonim ***** válasza:
65%

Én nem nézem.

Attól, hogy nézem nem lesz olcsóbb.

2022. máj. 7. 11:50
 9/36 anonim ***** válasza:
77%

Mi nem nézzük, tehát tök ugyanúgy vásárolunk be mint előtte, ugyanazokat vesszük, de nyilván a végösszegen megmutatkozik, hogy mindennek nagyon felment az ára.

Egyébként az akciós dolgokat előtte is mindig megnéztem és ha olyasmi amit amúgy is szeretünk vagy amúgy is vennénk akkor többet vettem belőle, ez most is így van. Viszont csak azért mert akciós nem veszem meg pl azt a húst vagy gyümölcsöt amit nem szeretünk.

2022. máj. 7. 12:07
 10/36 anonim ***** válasza:
78%
Én nem nézem, mert amit veszek, azt amúgy is megvenném
2022. máj. 7. 13:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!