1/8 anonim válasza:
Mégis milyen fűszert? Só kell hozzá, meg amit épp a tetejére szeretnél rakni.
3/8 A kérdező kommentje:
Már megint itt a két nagyokos. Erre gondoltam, ezt a bagel tetejére szokták szórni sütés előtt:
2022. jan. 12. 17:49
4/8 A kérdező kommentje:
Ingredients: sesame seeds, sea salt flakes, dried minced garlic, dried minced onion, black sesame seeds, poppy seeds
Szezámmag, tengeri só, szárított fokhagyma és hagyma pelyhek, fekete szezámmag, mák van benne.
2022. jan. 12. 17:51
5/8 anonim válasza:
Azt szórsz a tetejére, amit akarsz, nincs megszabva.
6/8 anonim válasza:
Ezeket mind lehet kapni normál boltokban. Pár napja láttam, hogy már fekete szezámmag is van a Lidl-ben.
7/8 anonim válasza:
és folytatom a 6-ost: keveréket is kapsz az Ázsia boltban, ha nem akarod egyenként megvenni a felsorolt fűszereket:
Kevesebb féle cucc van benne, de ott a felsorolás.
8/8 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy egyenként meg lehet venni a hozzávalókat, de arra voltam kiváncsi, hogy a fűszerkeveréket lehet-e kapni. A 7-es válaszolónak köszönöm a kérdésemre a választ!
2022. jan. 12. 19:40
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!