Szerintetek is luxus lett fagyizni mára Magyarországon? Ezzel együtt észleltetek ti is jelentős minőségcsökkenést?
Én megértem, hogy felmentek az élelmiszerárak, de egy átlag budapesti, útmenti fagyizó legalább 350 Forintért kínál már egy gombóc fagyit. Mivel én három gombócot eszem, elfogadhatatlan, hogy ezer forint alatt nem tudok fagyizni már.
Ezzel együtt még a klasszikus, jól bevált fagyizók kínálata is jelentős minőségromlást szenvedett el. Eltűntek a normál ízek, egy jó étcsokit sem lehet már enni, csak mindenféle édes almás-fahéjas-levendulás-mascarponés-sachertortás stb. borzalom maradt.
Ti hogy gondoljátok?
Ezek pesti árak?
Békés megyei vagyok, de van itt egy márkásabb, minőségi fagyizó, meg is lepődtem, hogy 250 már egy gömb és nem 220, mert tavaly annyi volt, azelőtt meg 200. 3-4 éve másik fagyizóban 160 körül volt. Általános iskolás koromban vettem először fagyit, 2.os voltam talán, akkor 70 forint volt, onnan indul a pályafutásom. :D
A szüleimhez járok haza kisvárosba, ott is 350Ft.
Csak azt nem értem, hogy ha elmegy egy négytagú család fagyizni, és mindenki 350 Forintot fizet, akkor komolyan gondolják-e ezt a 12 x 350 Ft bevételt.
győrben és 350 a minőségi fagyi ami nem porból van
drága, de csak ritkán eszem a legtöbbször inkább dobozost veszek valamelyik boltban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!