Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Szerintetek is luxus lett...

Szerintetek is luxus lett fagyizni mára Magyarországon? Ezzel együtt észleltetek ti is jelentős minőségcsökkenést?

Figyelt kérdés

Én megértem, hogy felmentek az élelmiszerárak, de egy átlag budapesti, útmenti fagyizó legalább 350 Forintért kínál már egy gombóc fagyit. Mivel én három gombócot eszem, elfogadhatatlan, hogy ezer forint alatt nem tudok fagyizni már.

Ezzel együtt még a klasszikus, jól bevált fagyizók kínálata is jelentős minőségromlást szenvedett el. Eltűntek a normál ízek, egy jó étcsokit sem lehet már enni, csak mindenféle édes almás-fahéjas-levendulás-mascarponés-sachertortás stb. borzalom maradt.

Ti hogy gondoljátok?

2021. júl. 2. 12:36
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%
A kedvenc fagyizónkban óriási a kehely és 1500-2000 körül van az ára. Ha nem 1-1 gombócot szeretnénk nyalni, inkább kérünk ki egy kelyhet, ahhoz még külön tejszín, gyümölcsök, osta, likőrök, szirupok, esetleg bonbonok jönnek mellé. Látványos és ízletes. :)
2021. júl. 3. 15:05
 12/27 anonim ***** válasza:
93%
Gyerekkoromban 5 Ft volt egy gombóc fagyi. Ma a legolcsóbb is 350 Ft/gombóc. Nagyon elszálltak az árak. Idén egyszer fagyiztam, de nem hiszem, hogy fogok még. Inkább veszek dobozos jégkrémet, vagy csinálok házi fagyit. Olcsóbb és több is.
2021. júl. 3. 15:55
 13/27 anonim ***** válasza:
85%
8-as, míg anyu élt, inkább a házi sütiket ettük. Anyu olyan gyönyörű tortákat csinált - pedig nem is volt cukrász -, hogy nem egy cukrászda megirigyelte volna. Igen, nem volt olcsóbb annyival, de ha megnézed a sütiárakat, akkor jobban megérte egy hatalmas torta, vagy egy tepsi isteni házi Rákóczi túrós, mint a cukrászdai. Plusz, anyu imádott sütni-főzni, neki ez nem megterhelés volt, hanem hobbi. Mindenki imádta a sütijeit. Mióta nincs szegény, sajnos ráfanyalodtunk a bolti sütikre, mert én nem tudok sütni (bár próbálkozom néha, és nem is rossz), meg időm sem nagyon van. De néha-néha én is összeütök egy egyszerűbb sütikét, és nem bánom meg. Milliószor finomabb, mint a cukrászdai és tudom, mi van benne.
2021. júl. 3. 15:59
 14/27 anonim ***** válasza:
87%

Ezek pesti árak?

Békés megyei vagyok, de van itt egy márkásabb, minőségi fagyizó, meg is lepődtem, hogy 250 már egy gömb és nem 220, mert tavaly annyi volt, azelőtt meg 200. 3-4 éve másik fagyizóban 160 körül volt. Általános iskolás koromban vettem először fagyit, 2.os voltam talán, akkor 70 forint volt, onnan indul a pályafutásom. :D

2021. júl. 5. 00:03
 15/27 anonim ***** válasza:
100%
14-es, én kisvárosban élek, és 350 Ft egy gombóc fagyi. Üdv Komárom-Esztergom megyéből!
2021. júl. 5. 19:04
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
Zamárdi,420 Ft.
2021. júl. 6. 07:19
 17/27 A kérdező kommentje:

A szüleimhez járok haza kisvárosba, ott is 350Ft.

Csak azt nem értem, hogy ha elmegy egy négytagú család fagyizni, és mindenki 350 Forintot fizet, akkor komolyan gondolják-e ezt a 12 x 350 Ft bevételt.

2021. júl. 6. 07:58
 18/27 A kérdező kommentje:
Elcsesztem: mindenki 3 gombócot eszik :)
2021. júl. 6. 07:58
 19/27 anonim ***** válasza:
100%

győrben és 350 a minőségi fagyi ami nem porból van

drága, de csak ritkán eszem a legtöbbször inkább dobozost veszek valamelyik boltban

2021. júl. 12. 21:12
 20/27 anonim ***** válasza:
0%
Ezért nyalok én már fagyi helyett puncit.
2021. aug. 3. 13:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!