A mangalicazsír szagra jelentősen eltér a 'hagyományos' sertés zsír szagától?
Köszönöm! - csak, mert amit 2-vel ezelőtt vettem, az erősen sajátos szagú volt (mondhatnám: büdös)...és enyhén sárgás színű. Amit tegnap vettem (máshol), annak (szinte) hagyományos zsír szaga van és fehér-féle.
Tegnap egyértelműen megállapítottam, hogy pl. ennek a kilós műa. zsíros edénynek (csonkakúp alakú, az alja kis kör, a teteje a nagy...nagyon tipikus, sokmindent ilyen-félében árulnak)...A fedelén egy helyen van egy kis fülecske, hogy ott nyílik...viszont az a kis fül arra se alkalmas, hogy annak segítségével kinyissa az ember (inkább csak útban van, ha ott akarom kinyitni. És...ami a lényegesebb: annak a kis valaminek lenne egy olyan funkciója is, hogy 'mintegy' leplombálja a fedelet...vagyis 'megakadályozza', hogy 'illetéktelenek' kinyissák a dobozt. Ezt a funkciót is 0(nulla) szinten teljesíti...már eleve sincs egybegyártva a fedél azzal akis 'bizbasszal'. Az csak egy lélaktani zár ott.....NEM ZÁR
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!