Szerintetek is luxus lett fagyizni mára Magyarországon? Ezzel együtt észleltetek ti is jelentős minőségcsökkenést?
Én megértem, hogy felmentek az élelmiszerárak, de egy átlag budapesti, útmenti fagyizó legalább 350 Forintért kínál már egy gombóc fagyit. Mivel én három gombócot eszem, elfogadhatatlan, hogy ezer forint alatt nem tudok fagyizni már.
Ezzel együtt még a klasszikus, jól bevált fagyizók kínálata is jelentős minőségromlást szenvedett el. Eltűntek a normál ízek, egy jó étcsokit sem lehet már enni, csak mindenféle édes almás-fahéjas-levendulás-mascarponés-sachertortás stb. borzalom maradt.
Ti hogy gondoljátok?
Jominosegu tejszin literenkenti ara boven 2000 forint korul van ... Gyumolcsok horror aron vannak, csak a pelda kedveert a malna 4800 forint kiloja ... hozzajon meg ez-az (cukor-tojas-fuszerek) ... es ha meg igazi vanilliarud is megy bele, annak is 2000 forint darabja!!!!
Mennyiert kellene a fagyit adni, hogy kijojjon belole a rezsikoltseg, az alkalmazottak fizetese es maga a vallakozo is keressen valamit? :)
Van olcsóbb, drágább...
És jobb , rosszabb.
Ha ennyire árérzékeny vagy(mint pl én is) akkor vegyél minőségi dobozost vagy készíts otthon.
Ha meg programként kezeled a fagyizást,akkor egy ezres nem sok,hogy beülj valahová egy jó minőségű fagyit megenni.
Hétvégén szoktunk venni pár szelet sütit a kedvenc cukinkban. 4 tagú családként ilyenkor 3500-4000Ft alatt nem ússzuk meg.
Múltkor fogtam magam, csináltam egy kisebb tortát, hogy ne hagyjunk már ennyi pénz ott folyton, amit 5 perc alatt megeszünk.
Vettem fél kg mascarponét, fél liter tejszínt, jó minőségű csokit, csokikat a tetejére(ilyen kinder torta féle volt).
Hát, 5000 felett volt végül a torta, vacakoltam vele 2 órát, vártunk fél napot mire összeállt.
Marad a cuki, sajnos ez ennyi. Otthon se lehet már varázsolni fillérekből, legalábbis nem olyat.
Itt már minden luxus! :/
Én inkább veszek egy ezresből egy doboz jóféle jégkrémet, azt egy hétig eszem. Én ennyit ki nem dobok egy nyamvadt adag fagyiért! A minőség változó. Kinél milyen... egyik vizes fagyit árul, másik krémesebbet, ez ízlés dolga, kinek mi jön be, minőségben, kínálatban nincs gond, a változás az, hogy óriási az ár és a gombócok nagyon összementek!! Ha így haladunk, mikroszkóppal kell megkeresni a tölcsérben. Na, ez a pofátlanság, úgyhogy nem kell már, max ha néha családi programként beülünk valahová, akkor jöhet egy fagyikehely.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!