Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » A koronavírus miatti esetleges...

A koronavírus miatti esetleges karanténhelyzet miatt mennyit költöttetek eddig és mit vásároltatok?

Figyelt kérdés
Az összegek mellé légyszi írjátok oda azt is, hogy hány fős háztartás.

2020. márc. 12. 17:17
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
88%
Semmit. Négyezer-valahányszáz áldozata van eddig a koronavírusnak, éhenhalt emberekről pedig nem hallani a fertőzések kapcsán.
2020. márc. 12. 19:34
 12/32 anonim ***** válasza:
90%
Hát, ha nagy buli lesz, pár zsugor sör jól jöhet!
2020. márc. 12. 20:08
 13/32 anonim ***** válasza:
76%
Én egyedül 4 csomag WC-papírt vettem pluszban, mert a környéken lévö üzletekböl elfogyott, és ha már elmentem a szomszéd városba, akkor vettem többet, hogy ne kelljen túl hamar újra menni, ha nálunk tövábbra sem lesz rendesen.
2020. márc. 12. 21:44
 14/32 anonim ***** válasza:
80%
A wcpapírt se értem, hogy miért kellett felvásárolni. Nem hasmenés világjárvány van 🤪
2020. márc. 12. 21:48
 15/32 anonim ***** válasza:
91%

Lisztbol vettem 3 zacsival, meg egy extra csomag wc papírt, de csak azért, mert nem akarok mostanában boltba menni az orult emberek közé.

Igy van itthon minden, max kenyér nem lesz, de akkor sutok 🤷🏻‍♀️

2020. márc. 12. 22:48
 16/32 Noblesse Oblige ***** válasza:
86%
A koronavírus miatt, semmit nem költöttem, extrán. Azt veszem amit eddig is.
2020. márc. 13. 08:35
 17/32 anonim ***** válasza:
82%

Ha nem lesz mit zabálni, akkor minek a wc papír?

Víz gondolom lesz a csapban...

Én csak sörből és borból spájzoltam, a kaját megoldom majd...

2020. márc. 13. 10:13
 18/32 anonim ***** válasza:
84%

Tegnap voltam vásárolni, előszedtem most neked a blokkokat: 1689ft-ért vásároltam plussz cuccokat, mert nálunk azok már nem kaphatóak..

4 fős háztartás

2020. márc. 13. 10:15
 19/32 anonim ***** válasza:
12%
Eddig kb. 20.000, kaja és pár maszk, bár olyat már nem találtam, amilyet akartam (egyébként maszkot már két hónapja próbálok venni). Jövő héten lehet, hogy veszek még pár dolgot, több ennivalót valószínűleg.
2020. márc. 13. 11:57
 20/32 anonim ***** válasza:
10%

Koronavírus? Karantén? Hagyjuk már! Ugyanúgy élek mint ahogy idáig éltem, ugyanazt vásárolom, amire idáig szükségem volt.

Maga az ijedelem amúgy nagyobb, mint a veszély (köszönhetően a médiának), viszont én nem fogok emiatt bepánikolni, begubózni és remeteként élni a továbbiakban.

Én nem félek a vírustól, sokkal jobban félek az általános kijárási tilalomtól, a rendkívüli karanténhelyzettől és minden olyan intézkedéstől, amely Orwell világát eleveníti fel.

Azaz a vírusra hivatkozva kormány és a hivatalos szervek megfosztják az embert a saját egyéni szabadságától.

Én már voltam influenzás jópárszor, sőt tüdőgyulladásom is volt, mégis itt vagyok. Mivel minden vírus ellen nincs hathatós gyógyszer - a "védőoltás" is csak egy orbitális átverés - ezért az embernek inkább arra kéne fókuszálnia, hogy az immunrendszerét felerősítse.

A vírusok egy csoportja igen trükkös módját választotta a szervezet megszállásának: a fertőzött sejteket átverik - azaz amelyik sejt nem rendelkezik megfelelő fehérje/aminosav készlettel, akkor abban a sejtben szükségállapot áll elő - a vírus pedig pont ezt használja ki, azaz bejuttatja a sejtbe a saját "fehérje állományát", amit a sejt persze örömmel fogad. Így a vírus a "sejtet becsapva" könnyedén tud szerezni magának életteret és ezáltal szaporodni. Az eltérített sejtekkel aztán a test számos pontjára eljutva segítik önnön szaporodásukat.

Ezért az én meglátásom az, hogy ne csak vitaminokkal, hanem "protein kúrával" is erősítse az ember a saját immunrendszerét. Azaz az ember ne hagyja, hogy a saját sejtjeiben "proteinhiány" keletkezzen - ezáltal a vírus is könnyebben hozzáférjen az ember sejtjeihez.

2020. márc. 13. 19:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!