A koronavírus miatti esetleges karanténhelyzet miatt mennyit költöttetek eddig és mit vásároltatok?
Lisztbol vettem 3 zacsival, meg egy extra csomag wc papírt, de csak azért, mert nem akarok mostanában boltba menni az orult emberek közé.
Igy van itthon minden, max kenyér nem lesz, de akkor sutok 🤷🏻♀️
Ha nem lesz mit zabálni, akkor minek a wc papír?
Víz gondolom lesz a csapban...
Én csak sörből és borból spájzoltam, a kaját megoldom majd...
Tegnap voltam vásárolni, előszedtem most neked a blokkokat: 1689ft-ért vásároltam plussz cuccokat, mert nálunk azok már nem kaphatóak..
4 fős háztartás
Koronavírus? Karantén? Hagyjuk már! Ugyanúgy élek mint ahogy idáig éltem, ugyanazt vásárolom, amire idáig szükségem volt.
Maga az ijedelem amúgy nagyobb, mint a veszély (köszönhetően a médiának), viszont én nem fogok emiatt bepánikolni, begubózni és remeteként élni a továbbiakban.
Én nem félek a vírustól, sokkal jobban félek az általános kijárási tilalomtól, a rendkívüli karanténhelyzettől és minden olyan intézkedéstől, amely Orwell világát eleveníti fel.
Azaz a vírusra hivatkozva kormány és a hivatalos szervek megfosztják az embert a saját egyéni szabadságától.
Én már voltam influenzás jópárszor, sőt tüdőgyulladásom is volt, mégis itt vagyok. Mivel minden vírus ellen nincs hathatós gyógyszer - a "védőoltás" is csak egy orbitális átverés - ezért az embernek inkább arra kéne fókuszálnia, hogy az immunrendszerét felerősítse.
A vírusok egy csoportja igen trükkös módját választotta a szervezet megszállásának: a fertőzött sejteket átverik - azaz amelyik sejt nem rendelkezik megfelelő fehérje/aminosav készlettel, akkor abban a sejtben szükségállapot áll elő - a vírus pedig pont ezt használja ki, azaz bejuttatja a sejtbe a saját "fehérje állományát", amit a sejt persze örömmel fogad. Így a vírus a "sejtet becsapva" könnyedén tud szerezni magának életteret és ezáltal szaporodni. Az eltérített sejtekkel aztán a test számos pontjára eljutva segítik önnön szaporodásukat.
Ezért az én meglátásom az, hogy ne csak vitaminokkal, hanem "protein kúrával" is erősítse az ember a saját immunrendszerét. Azaz az ember ne hagyja, hogy a saját sejtjeiben "proteinhiány" keletkezzen - ezáltal a vírus is könnyebben hozzáférjen az ember sejtjeihez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!