Kenyér fertőtlenítését, hogyan kell elvégezni?
Figyelt kérdés
ha a kész kenyeret beteszem a sütőbe, hogy a külsején lévő vírusok, baktériumok, gombák meghaljanak, attól még fogyasztható marad?
vagy ha szeletelve megmikrózom az is jó?
2020. márc. 11. 22:48
1/9 anonim válasza:
Ha a sütőben nem égeted el, akkor persze, fogyasztható marad. A mikrozás is öli a kórokozókat. De azért ennyire nem kellene rettegned.
3/9 anonim válasza:
Pálinkát köll inni mellé és egy fej nyers vöröshagymát, az tisztíjja 🤓
4/9 anonim válasza:
"mikrozás is öli a kórokozókat"
Ez így nem igaz! A magas hő pusztitja a kórokozókat, de önmagában a mikrohullám nem. Folytak olyan kísérletek, melyben baktériumokat tenyésztettek/szaporítottak mikrohullám alatt. Ugyanúgy szaporodtak mint a hagyományos termosztátban.
5/9 anonim válasza:
Tedd ki a napra. Bár akkor a hangyák lepik el
6/9 anonim válasza:
7/9 anonim válasza:
Süss otthon kenyeret. Akkor tuti nem lesz rajta baktérium :D
9/9 A kérdező kommentje:
véletlenül nylonostul együtt tettem be a sütőbe:D
2020. márc. 13. 18:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!