Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Esküvő előtti vendégváráshoz...

Esküvő előtti vendégváráshoz adnátok ötleteket?

Figyelt kérdés

A vendégek már kora reggel érkeznek. Az esküvő után étterembe megyünk, ahol sültes, rántott húsos, zöldséges tálak lesznek felszolgálva, körettel.

De mivel kínáljam a vendégeket reggeltől? Lesz olyan, aki már 6-7-re érkezik és elég messziről. Kb. 20 vendégről lenne szó. Help!

2019. jún. 30. 16:12
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
41%
Baxus, nem mindegy néktek hogy miért mennék olyan korán a vendégek? Ők így csináljak, a kérdezőnek ez megfelel, akkor nektek miért fáj?
2019. júl. 1. 11:47
 12/15 anonim ***** válasza:
64%

Fáj a fenének! Felőlem már egy héttel előbb is ott lehetnek, csak az indoklást nem értettem, hogy azért megy hajnali 6-ra, mert messziről érkezik.

Neked meg javasolnám - hacsak nem ezzel vagy megbízva - hogy ne mások véleményét zsűrizd, mert a kérdés megválaszolásához te sem tettél hozzá semmit!

2019. júl. 1. 12:04
 13/15 anonim ***** válasza:
21%
Tévedés, én korábban már adtam választ, veled ellentétben.
2019. júl. 1. 12:11
 14/15 anonim ***** válasza:
26%
Kb 20 vendék érkezik hajnali 6ra? Minek??
2019. júl. 2. 09:19
 15/15 A kérdező kommentje:

Először is köszi a válaszokat. Nos, a helyzet a következő. A leendő házasok jelenleg az én házamban élnek vidéken. Én Pesten vagyok, a menyasszony szülei Borsodban,kb.200km-re. A menyasszonyt az anyukája fogja fuvarozni a fodrászhoz, kozmetikushoz, ahová igencsak korai időpontokat kapott. A szülőkkel érkeznek a tesók, nagyszülők. Ezért a korai időpont.

Kaptam sok jó ötletet, köszönet érte.

2019. júl. 3. 22:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!