Esküvő előtti vendégváráshoz adnátok ötleteket?
A vendégek már kora reggel érkeznek. Az esküvő után étterembe megyünk, ahol sültes, rántott húsos, zöldséges tálak lesznek felszolgálva, körettel.
De mivel kínáljam a vendégeket reggeltől? Lesz olyan, aki már 6-7-re érkezik és elég messziről. Kb. 20 vendégről lenne szó. Help!
Reggeltől meddig?
Üdítő, kávé, pogácsa, aprósütemény. Ha délután van az esküvő, akkor ebedre szendvics.
Kb. du. 4 óráig, mert az esküvő 15.30-kor lesz. Tehát reggelit és valami könnyű ebédet kellene biztosítani. Mondjuk a hidegtál jó lehet, kis édes és sós rágcsával.
Köszi a tippeket.
miėrt mennek mar reggel 6-7re?
rėtes,kenyér langos, pogácsa,pizza
Mivel úgyis lesz nagy eszem-iszom, igy nem esnėk túlzásba..
de felmerült bennem.. de lehet ugy is időzíteni hogy ne reggel 6ra ėrjek oda valahova hanem csak 10-11re. vagy:mar az esküvő előtti napon az adott városban vagyok. eszembe sem jutna ilyen korán beallitani valahova.
Az en rokonaim egy része is messziről jöttek, de csak 11re ėrtek hozzánk
Biztos én vagyok a fura vendég, de ha messziről érkezem, akkor nem hajnali 6-kor állítok be egy fél négykor kezdődő esküvőre, hanem mondjuk délután kettőkor.
Ugyanis nem várom el az esküvőre, lakodalomra készülő családtól, hogy reggeliztessenek, ebédeltessenek, de legyen ágyikó is, mert álmos vagyok az egész éjszakai utazástól. Persze legyen csend is körülöttem, hogy tudjak aludni, különben nem bírom majd az esti kiképzést.
Milyen agybaj ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!