Milyen reggeli ötleteket tudnátok, amik egészségesek?
Reggeli szex.
Nagyon egészséges.
Megunni sem lehet.
Bolond első :D
Paprika paradicsom egyéb zöldségek vajas piritos vagy fokhagymával beförzsölt piritossal. Mellé még lilahagyma
Tudom büdös de na nagyon tápláló :D
Vajas-mézes pirítós
Melegszendvics
Tejbegríz
Padlizsánkrém, pirítóssal
Bruschetta
Joghurt aszalt gyümölccsel és pirított magvakkal
Kedves kérdező! Ha folyózol tudom ajánlani a salátánkat amit apukám talált meg ki amikor kislány voltam.
A saláta receptje:
Hozzávalók:
Kerti paradicsom (ha ez nincs a bolti is jó de a kerti a legjobb);)
Barna zsemle/kenyér(ha nem szereted akkor fehér is jó)
Újhagyma zöld része(asszem az a szára:D)
Olivaolaj
Elkészítés:
A zsemlét/kenyeret felvágjuk kicsi kockára és egy serpenyőben megpirítjuk. A paradicsomot kockára vágjuk és bele rakjuk egy tálba. Felvágjuk apróra az újhagyma zöld részét és azt is a paradicsom mellé rakjuk a pirított zsemle/kenyér kockák mellé. Meglocsoljuk egy kis olivaolajjal és meg keverjük. Fogyaszd egészséggel!<3
Ha nem fogyózol:
YouTube-on van egy csomó recept a
So yummy-n és az
5 minute crafts-on.
Én a so yummy-n láttam hogy egy avokádót félbevág és belerak egy lágy tojást és az avokádót összeilleszti és betekeri bacon-be és megsüti. Ezt úgy találod meg a YouTube-ön hogy So yummy avocado bomb. Nem csak reggeli és ebéd ötletek vannak ezeken az oldalakon hanem sütis(So yummy) és divatos ruhák,és praktikák,egyéb ínyencségek stb...(5 minute crafts) is. Remélem tudtam segíteni! Kellemes estét vagy reggelt kívánok mindenkinek!
- Teljes kiőrlésű kenyér vagy egyéb pékárú, vaj, light csirkemellsonka, light sajt, zöldségek (paprika vagy paradicsom vagy uborka vagy retek stb.) és kefír.
- Avokadókrém, teljes kiőrlésű kenyérből pirítós, paradicsom.
- teljes kiőrlésű kenyér, tejföllel megkenve, füstölt lazac és rajta aprított, friss kapor
- teljes kiőrlésű kenyér, tejföllel megkenve és kaviár
- keksz, joghurt és gyümölcsök
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!