Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Egy 4napos túrára megyek...

Egy 4napos túrára megyek Aggtelekre. Mit lehetne enni reggelire amit úgy még cipelni is tudok? (És igen gondoltam már zacskós levesre, konzervekre. )

Figyelt kérdés

2018. máj. 22. 15:36
 1/7 anonim ***** válasza:
69%
Olajos magvak pl : diákcsemege ad egy kis erőt..
2018. máj. 22. 16:02
 2/7 anonim ***** válasza:
88%
Mondjuk én zacskós levest reggelire nem tudnék enni :D Süss zabpelyhes kekszeket, az eláll, és tápláló, edd pl. valamilyen gyümölccsel. Egy másik napra vigyél mondjuk crouissantot, a harmadikra meg konzervet.
2018. máj. 22. 16:13
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Kiegészítésnek én is mindig olajos magvat és mazsolát viszek, bár az nekem nem étkezés. Néha azért működik annak is.

Reggelire főtt tojást, sós sütit vinnék, persze még rengeteg lehetőség van.

A főtt tojásnak héjában meg se kottyan a 4 nap, hűteni sem kell.

2018. máj. 22. 16:14
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszi a hasznos infókat!
2018. máj. 22. 19:32
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Tavaly nyáron voltunk. Van bolt, mi ott vásároltunk reggelit (szendvicsek valót, volt helyi Zöldség is) vacsorát (konzervet) és volt (több) étterem ahol ebédeltünk. Amúgy volt nálunk az első napra szendvics, nasinak diákcsemege és csoki meg müzli szelet.
2018. máj. 22. 21:13
 6/7 A kérdező kommentje:
Az oké hogy van bolt , de én Vas megyéből indulok, és teljesen természetben lesz ez a túra úgyhogy nekem nincs időm sem lehetőségem arra ,hogy boltba menjek. :)
2018. máj. 25. 06:51
 7/7 anonim ***** válasza:
Aludni is az erdőben fogsz? Azért egy 4 napos túrához mindent cipelni folyamatban kemény..
2018. máj. 25. 06:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!