Mit vegyek fel osztálykirándulásra? Aggtelekre megyünk osztálykirándulásra. Ja, meg egy kalandparkba. Szerintetek mit vegyek fel? Nagyon örülnék, ha tudnátok segíteni!
Figyelt kérdés
2013. ápr. 27. 18:50
1/8 anonim válasza:
Nem is tudom, de szerintem ruhát!
2/8 anonim válasza:
Talán ha a nemedet elárulnád...
Egyébként kényelmes holmit. Olyat, amiben akár "fára is mászhatsz", nem látnak be alulról.
Plusz legyen nálad pulóver/széldzseki... stb., ha a barlangba is bementek, ott hideg lesz.
3/8 anonim válasza:
Szerintem farmert, rövid ujjú polót, sportcipőt és esetleg vigyél valami pulcsit. :)
4/8 anonim válasza:
szerintem vigyél két nadrágot. ezek koszos dolgok :D
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm!:) és igen, biztos ruhát veszek majd fel! :D
2013. ápr. 28. 10:15
6/8 ívy1 válasza:
Ilyen helyekre sportos ruha kell,futó cipő,futó nadrág vagy egy egyszerü cicanadrág,és egy hozzájuk illő felső.
7/8 anonim válasza:
Szerintem nem kell úgy felfújni a dolgot ! Kalandparkba elég a cicanadrág ,valami jó pólóval! Tapasztalatból mondom, hogy semmi féle képen ne menj Farmerbe -.-
8/8 anonim válasza:
Attol még utolsó vàlaszoló, hogy a te nagyseggeden szétrepedt a gatya, a farmer egyzilliószor jobb mint a cicanaci.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!