Osztálykirándulásra fogunk menni május végén? (Kérdésem lent található)
Először Abaligetre fogunk menni a cseppkőbarlangba. Ott azt írták, hogy 12-13 fok lesz :/ Azt is írták, hogy zárt cipőbe menjünk. Utána a Szigeti Várba fogunk menni ... Azt követően pedig , Pécsre, ahol még nem tudjuk igazán, hogy mit fogunk csinálni .. Kérdésem az lenne, hogy akkor mibe menjek? Mivel szerintem május végén már van annyira meleg, hogy ne farmerbe és kabátkába menjünk.. de a barlangba hideg van :S szerintetek mi legyen?
Utóirat : légyszives ne írjátok azt, hogy még van rá 1 hónapom , mert én ilyen típus vagyok aki szereti előre megtervezni a dolgokat! Válaszokat (értelmes) előre köszönöm! :)
Szerintem térdnadrágban menj és egy top-féleségben + vigyél egy pulcsit (vagy kardigánt, vagy hogy hívják azt..). Ha nem vagy nagyon fázós akkor a rövidnacit is megkísérelheted, május végén általában már dögmeleg van...főleg ha már most is az van.. :S
Mi hétfőn megyünk Pécsre kirándulni. :)
Jó kirándulást! :)
16L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!