Osztálykirándulásra mit vegyek fel? Többi lent
Figyelt kérdés
Cseppkő barlangba, terráriumba, múzeumba megyünk , május elején! Csinosan szeretnék öltözködni de attól még kényelmesen is! A barlangba nincs hideeg? Milyen legyen a hajam? Mibe menjek? Válaszokat nagyoon nagyon megköszönném! (és légyszi normális válaszokat)2013. ápr. 20. 15:03
1/7 anonim válasza:
-a barlangokba általában hideg van
-a hajad legyen felkötve hogy ne zavarjon
-attól függ hogy milyen idő van, de én nem vennék föl szoknyát inkább rövidnadrágot
2/7 A kérdező kommentje:
A térdnadrágot milyen cipővel lehet hordani?
2013. ápr. 20. 15:48
3/7 anonim válasza:
sima cipővel is föl lehet venni de balerinacipővel vagy szandállal is jól mutat
4/7 iostream válasza:
Terráriumba a pókok mennek meg a gekkók. Amúgy a barlangokban nincs _annyira_ hideg, főleg nem ezekben a kiépített, sekély barlangokban. Az biztos, hogy a mostani napsütés után határozottan hűvösebb van, de azért nagyon nem kell készülni. Akár szoknyában is mehetsz, max lesz 1-2 létra, ahol a barátnődet engeded előre, hogy ne lásson be senki alád (nincsenek nagy mászások egy ilyenben). Magassarkút mellőzd, de amúgy mindegy, ami neked csinos és jó.
5/7 anonim válasza:
A cseppkőbarlangba farmer, zárt cipő, felülre vehetsz csinosabb ruhát. A többi programra kb mindegy, de én a helyedben még nem variálnék a szandállal, vigyél egy kényelmes cipőt és kész.
Nem tudom, hogy hordod a hajad, de szerintem ne égesd magad hajvasalóval meg ilyesmivel (ha több napos kirándulás), inkább válassz egy feltűzött frizurát, akár fonatot, ami jól áll.
6/7 A kérdező kommentje:
Én úgy gondoltam, hogy térdgatya topánka , kivasalt haj hajpántal? (felülre valami cukii póló) Szerintetek így jó lesz?
2013. ápr. 21. 17:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!