Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Milyen reggeli ötleteket...

Milyen reggeli ötleteket tudnátok, amik egészségesek?

Figyelt kérdés
A zabkása volt nagy divat nálam dr annyira szokássá vált hogy most már ránézni sem tudok. A tojásra pedig sajnos allergiás vagyok.

2018. júl. 22. 12:04
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Húúú, pedig a zabkását mennyi féle képen lehet enni.

Nálam most is az van, csak felturbózva.

Zabpehely, zabkorpa, tönkölypehely, rozspehely, búzacsíra, árpapehely, aszalványok, étcsoki darabok, őrölt lenmag, amit csak kapsz a boltban keverd össze, és kész a házi müzli.

Nekem most zabpehely, tönkölypehely, búzacsíra, mazsola, banán- és almachips keverékem van.

2018. júl. 23. 07:39
 12/16 anonim ***** válasza:
14%

6

Ja.

"mangalicazsír"=disznózsír, ami telített zsír, azaz érfalakra rakódik, úgynevezett plakkot képez, ami az évek alatt felhalmozódik, és amikor leszakad, már csak az a akérdés, hogy a szívedben tömít el egy eret vagy az agyadban. Azaz infarktust vagy sztrókot kapsz-e.

Nagy szelet kenyér=tiszta cukorrá alalkuló, gyors felszívódású kalória, és ha nem kézműves pékségé, akkor takarményminőségű lisztből van, adalékoza vagy sem, tehát a májat is túldolgoztatja és a hasnyálmirigyet is.

Nagy bögre tej: növekedési hormonnal, antibiotikummal van tele, nem emberi fogyasztásra való, és a kalciumot is kibontja a csontból, a tejcukor ismételten a hasnyálmrigyet vágja tönkre.

Ilyen ostobaságokat nem kellene híresztelni.

Kérdező, teljes értékű reggeliket kellene fogyasztanod, e témában a google rengeteg találatod ad. A lényeg a lassú felszívódás és a cukromentesség.

2018. júl. 23. 11:26
 13/16 anonim ***** válasza:
75%

#12. A legújabb hírek szerint pedig a disznózsír nem is olyan rossz, akkor most mi van?

De amiket leírtál, lehet tetézni odáig, hogy a végén már semmit se lehet enni.

Egyszer olvastam egy humornak szánt írást, hogy mit miért ne egyél, gyakorlatilag az összes létező ételt és italt felsorolta, majd a végére írták, hogy minden mást mértékkel. :)

Ilyen:

Ne egyél húst mert antibiotikummal tömik az állatokat.

Ne egyél zöldséget és gyümölcsöt, mert vegyszerezik.

Ne egyél tejterméket, mert emelik a vércukrot.

Ne egyél lisztet, mert az is emeli a vércukort.

Ne egyél teljes kiőrlésűt se, mert az nem is az + glutén.

stb.

És még folytatja a felsorolást. Ha tényleg mindent elhinnénk, hogy mit nem lehet enni, akkor neki kezdhetnénk fénnyel táplálkozni.

2018. júl. 23. 15:43
 14/16 anonim ***** válasza:
84%
#12-es, ne is zavarjon, hogy házikenyeret írtam. Egyébként az egészséges táplálkozásban nincsenek káros (természetes) alapanyagok, csak káros mértékek. Manapság mindenki táplálkozás-szakértőnek hiszi magát, aki elolvasott két TIT-szintű cikket az nlcafén, és képes irgalmatlan pénzeket kiadni mindenféle hülyeségre, hogy "mindenmentesen" főzzön, amúgy teljesen feleslegesen.:DD
2018. júl. 23. 17:31
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekem mostanában a kedvencem: Túrót összekeverek, natúr joghurttal, egy kis mézzel, gyümölccsel (mikor milyen van otthon), van hogy egy kis zabpelyhet is szórok rá és ezt szoktam bevinni dolgozni. Kedvem szerint variálom mi kerül bele. :)
2018. júl. 24. 16:15
 16/16 anonim válasza:
Pirítós, melegszendvics,leveles tésztából készült sütik amiket könnyen eltudsz készíteni.
2019. júl. 1. 00:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!