Mit és mennyit ettetek ma?
Ma eddig még csak reggeliztem (kb másfél órával ezelőtt), két szelet teljes kiőrlésű toastot kecskesajtkrémmel, pármai sonkával és uborkával. Amíg a munkahelyemen vagyok, max még eszek egy kis gyümölcsöt (rengeteg ingyen gyümölcsöt kapunk, most épp van pár mandarinom és pár nektarinom az asztalomon) és egy 45 grammos pakk kesudiót, de ennél nem is leszek éhesebb. Vacsorára pedig pisztrángot fogok sütni (sütőben), főtt krumplival és spárgával meg salátával (saláta, paradicsom, uborka, retek, saját olivaolajas-mustáros-fokhagymás öntettel) köretként. Napi kb 1500-2000 kalóriát szoktam bevinni, amikor egész nap túrázok, akkor többet, de nem igazán számolgatom, igyekszem kiegyensúlyozottan és változatosan étkezni és minél többet mozogni.
32/N 172/63
Előző:
Hol veszel kecskesajtkrémet?? Vagy melyik márka? Akarooom 😍
Reggeli 1 tasak kokuszos zabkasa, 1 kis pohar joghurt. ~350 kcal
Ebed 1 sult csirkecomb rizzsel. ~400 kcal
Delutan 3 S-es tojasbol rantotta 1 olivas stanglival. ~300 kcal
Vacsora toltott kaposzta (2 gomboc, 1 darabka fustolt hus) fel zsemlevel. ~350 kcal
Szoval kb ilyen 1200-1500 kcal korul eszem.
169 cm, kb 70 kg, 24N.
Reggeli 3 tojàsos ràntotta 1 teàskanàl sertészsíron megsütve, 2 db magasabb hústartalmú virsli
ebéd chillis- zöldfűszeres csirkecomb pörkölt, (1db comb) + pàrolt zöldbab és sàrgarépa
vacsi: 3 szelet szénhidràtcsökkentett toast kenyér, 3db natúr medve sajt, 9 szelet paprikàs szalàmi, 1 db zöldpaprika, 3 szelet trappista sajt, 1paradicsom, 1retek
Nasi: 3 kocka diabetikus kàvés csoki
Ràgcsa: 70gramm tökmag
Kalóriàk nem érdekelnek.
betegség miatt szénhidràtszegény, zsírban gazdag diétàt tartok picit emelt fehérjefogyasztàssal.
Jelenlegi súlyom 158 kg, 12 kilót màr lefogytam 3 hónap alatt amióta ezt a diétàt csinàlom. 175 cm/ 33 éves, Nő.
16-os, kitartás!
Én is voltam annyi, mint te. Drukkolok, hogy elérd a célod! <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!