Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mit és mennyit ettetek ma?

Mit és mennyit ettetek ma?

Figyelt kérdés
Írjátok oda a korotok,németek,testsúlyotokat és magasságot hozzá. Hány kalóriát észtek kb egy nap?

2019. máj. 27. 19:31
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Ma eddig még csak reggeliztem (kb másfél órával ezelőtt), két szelet teljes kiőrlésű toastot kecskesajtkrémmel, pármai sonkával és uborkával. Amíg a munkahelyemen vagyok, max még eszek egy kis gyümölcsöt (rengeteg ingyen gyümölcsöt kapunk, most épp van pár mandarinom és pár nektarinom az asztalomon) és egy 45 grammos pakk kesudiót, de ennél nem is leszek éhesebb. Vacsorára pedig pisztrángot fogok sütni (sütőben), főtt krumplival és spárgával meg salátával (saláta, paradicsom, uborka, retek, saját olivaolajas-mustáros-fokhagymás öntettel) köretként. Napi kb 1500-2000 kalóriát szoktam bevinni, amikor egész nap túrázok, akkor többet, de nem igazán számolgatom, igyekszem kiegyensúlyozottan és változatosan étkezni és minél többet mozogni.

32/N 172/63

2019. máj. 28. 14:20
 12/17 anonim ***** válasza:

Előző:

Hol veszel kecskesajtkrémet?? Vagy melyik márka? Akarooom 😍

2019. máj. 28. 20:59
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
#12, nem a #11 vagyok, de a Tescoban lehet kapni, ilyen kerek, kék dobozban van, fehér kecskével a tetején. Nem sajtkrémnek van kiírva, hanem krémsajtnak vagy sima sajtnak, de nagyon lágy, kenhető állagú.
2019. máj. 28. 21:16
 14/17 anonim ***** válasza:

Reggeli 1 tasak kokuszos zabkasa, 1 kis pohar joghurt. ~350 kcal

Ebed 1 sult csirkecomb rizzsel. ~400 kcal

Delutan 3 S-es tojasbol rantotta 1 olivas stanglival. ~300 kcal

Vacsora toltott kaposzta (2 gomboc, 1 darabka fustolt hus) fel zsemlevel. ~350 kcal

Szoval kb ilyen 1200-1500 kcal korul eszem.

169 cm, kb 70 kg, 24N.

2019. máj. 28. 21:33
 15/17 anonim ***** válasza:
25 vagyok, terhes és szoptatok. A cél kb 2600 kcal, de nem számolom folayamatosan. Reggeli:2 nagy szelet fehér kenyér, pástétom, rengeteg friss zöldség, 1 ek tökmag, 1 pohár feles Baracklé (felé bolti gyümölcslé, fele víz). Tízórai 1 marék eper, 3 szem apró zabkeksz. Ebéd 1 nagy tányér zöldséges vöröslencse leves, 1 kisebb tányér tészta (brokkolival, spárgával, paradicsommal, fekete Szezámmaggal). Uzsonna/desszert 2 mákba forgatott Szilvás gombóc, egy kis üveg pirosgyümölcsös smoothie. Vacsora még egy tányér tészta. Esti nasi 3 apró zabkeksz. Általában kicsit többet és több fehérjét eszem, de ma így jött ki, nagyon rohantunk.
2019. máj. 29. 02:05
 16/17 anonim válasza:

Reggeli 3 tojàsos ràntotta 1 teàskanàl sertészsíron megsütve, 2 db magasabb hústartalmú virsli

ebéd chillis- zöldfűszeres csirkecomb pörkölt, (1db comb) + pàrolt zöldbab és sàrgarépa

vacsi: 3 szelet szénhidràtcsökkentett toast kenyér, 3db natúr medve sajt, 9 szelet paprikàs szalàmi, 1 db zöldpaprika, 3 szelet trappista sajt, 1paradicsom, 1retek

Nasi: 3 kocka diabetikus kàvés csoki

Ràgcsa: 70gramm tökmag

Kalóriàk nem érdekelnek.

betegség miatt szénhidràtszegény, zsírban gazdag diétàt tartok picit emelt fehérjefogyasztàssal.

Jelenlegi súlyom 158 kg, 12 kilót màr lefogytam 3 hónap alatt amióta ezt a diétàt csinàlom. 175 cm/ 33 éves, Nő.

2019. máj. 29. 17:40
 17/17 anonim ***** válasza:

16-os, kitartás!

Én is voltam annyi, mint te. Drukkolok, hogy elérd a célod! <3

2019. aug. 18. 10:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!