Mikor és miket ettetek ma és kb mennyit? Szoktatok bizonyos ételek után sóvárogni? Ha igen mi után?
Nem sóvárgok, ha akarok valamit, általában megeszem. Szerencsére frissen fogott lazacra vagy surströmmingre nem vágyom, azt nem tudnék szerezni :D De még a cseresznye is jó nekem akkor, amikor terem (bár a fagyasztómban szerintem az is van).
Ma ebédre ettem egy borsólevest (az idei teljes termésből, úgyhogy ez különleges alkalom s jobb is, mint máskor), kis maradék krumplilisztes piskótát kevés sajttal és sok paradicsommal, nagyon szedres piskótát, egy pici kísérleti banános-mazsolás piskótát, vajas kenyeret paprikával, 4 lágy, illetve főtt tojást és körtét.
Kicsit később még bedobtam egy kis csokis banánt.
Nagyon remélem, hogy mára ennyi, de szerintem igen, egész jól sikerült jóllakni.
Reggelire szójatejes cappucino, mogyorós-aszalt gyümis házi műzliszelet, 99%-os étcsoki
Tízóraira banán, barack
Ebédre a tegnapról maradt wok zöldség (kaliforniai paprika, gomba, cukkini, brokkoli) szejtánnal szójaszószban, rizzsel
Uzsonnára egy nagy adag sós-csípős olajos mag
Vacsira avokádós melegszendvicsek teljes kiőrlésű kenyéren
ééés szerintem most megyek és csinálok egy étcsokis kókusztejes fagyit gyorsan mert rohadtul ennék valami hideget, édeset :)
Sóvárogni szoktam, a popcorn meg a kínai leves a gyengém... meg a sushi.
Reggeli: kenyér volt, egyik fele szalámival, másik fele mézzel. Amúgy zabpehely, müzli szokott lenni, csak a páromnak nem ízlett a kenyér, kaját meg nem dobunk ki, ezért én ettem meg az utolsó két szeletet.
Tízórai: kenyér :) házi szamóca lekvárral.
Ebéd: rántott cukkini, friss zöld salátával, pár szem pillecukor.
Uzsonna: mini mentás Magnum.
Vacsora: melegszendvics, maradék negyed adag lencsefőzelék, egy darab fasírttal.
Ezen kívül még volt egy kis nasi is, egy-két szem sósperec, kinder szelet, 1 db Raffaello. De ennyi volt, mert ekkor szoktam leginkább sóvárogni. Ha neki kezdek nasikat tömni, annál inkább kívánom, úgyhogy gyorsan abba szoktam hagyni.
Ebédre volt 2 csomag párolt rizs, mellé egy amolyan chilis bab féleség, amiben volt fél kiló sertéshús, egy konzerv mexikói zöldségkeverék, meg egy adag paradicsomszósz. Ebből a húsos keverékből úgy a fele megmaradt, épp most lett belőle melegszendvics, egész pontosan 3 szelet.
Sóvárogni pedig nem sóvárgok semmi után, az egyetlen bánatom, hogy ilyen forróságban neki nem állok házi pizzát sütni.
Délelőtt 12 db fornettis sajtos pogácsát és 3 kakaós palacsintát du 6 körül.
Mindig az után sóvárgok amire éppen vágyom
Reggelire ettem egy banánt és 2 csirkemellsonkás szendvicset (nem nagyok, kb mint egy 3/4-ed zsemle).
Utána mentünk fagyizni, ettem egy csokis és egy kókuszos hatalmas gombóc fagyit.
Vacsorára tofus-gombás-sárgarépás rizst ettem.
Reggeli: 1 db briós teavajjal
Ebéd: 1 tál erdei gyümölcsleves, egy adag tört krumpli, 1 kis dinsztelt káposzta, 2 kis sült oldalas, kis darab kenyér
Vacsora: joghurt lesz szerintem túró rudival meg nektarin
De terhes vagyok és örülök ha tudok enni, mert néha semmi nem kell mostanában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!