Mit ettetek a hétvégén? Heti menü mi lesz nálatok?
Reggeli-ebéd vacsora? Köztes étkezések?
Rendszeresen vagy rendszertelenül(amikor megéhezel) eszel?
Köszi
Közös étkezés elvétve, ha sikerül együtt itthon lenni.
A rendszeres evés, nálam a teljesen rendszertelen. Akár hajnal 3 órakor is vacsorázok. Van, hogy 18 óra körül reggelizek és ép ami a hűtőbe, spájzban található és meg kívánom. Főtt kaja, hidegen hagy. Kivétel a szabadban, bográcsban készültek, tárcsán sütött, grillezett kaják. Ezeket szeretem.
Szombaton párom túlórázott, ezért kínai étteremben ettünk. Vasárnap főztem zöldborsó levest, rántott csirkemellet kukoricás rizzsel, meg sütöttem mézeskalácsot. Reggelizni nem szoktunk, max tízórai, olyankor banán, alma, narancs/mandarin, egy joghurt, esetleg müzli.
Vacsira pedig szendvics, tojás, vagy valami hasonló hideg kaja.
Ma a borsólevest esszük még, sült karajjal, rizzsel/krumplival?
Holnap kresz tanfolyamra megyek(17:40-20:00 között, 16:40-kor indul a buszom) előtte nem valószínű, hogy főzök, ha mégis, akkor valami egyszerűt.
Szerdán pörkölt lesz nokedlivel. Csütörtökön ugyanez, csak friss nokedlit csinálok /aztán tanfolyam/
Pénteken csirkecomb/spagetti lesz talán. Jönnek a barátaink péntek-vasarnap között, szóval még nem tudom, mit főzök.
Rendszertelenül eszünk, van, hogy 11-kor, ebéd az első étkezés, éjfél útén már nem eszek, nYolc után is csak ha a párom délutános, mert akkor ő biztos vacsorázik még, és néha csatlakozom.
Reggeli (ha nem marad el teljesen) vagy müzli, vagy szendvics. Ebédre mindig főtt kaja, vacsira gyakran, de ugyanaz.
A hétvégén rakott karfiol volt, ma csilis bab, holnap kókuszos répakrémleves, lencsefasírt, kuszkusz, utána gombás taco, meg amit látok a piacon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!