Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Szegeden napi menü / heti...

Szegeden napi menü / heti menü hétvégén hol kapható?

Figyelt kérdés
600-800 Ft közötti árfekvésben szeretnék a heti menü közül választani egy olyan étkezdében (/ételbár, bisztró), amelyik szombat és vasárnap is nyitva tart Szegeden. Melyik étkezde kínál ilyet?

2015. aug. 29. 17:29
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
nem sok ilyen van, vagy csak én nem tudok sokról. A Déri szakképző mellett van egy halászcsárda szerű kis étterem. Ott diákoknak 700 ft volt, belvárosba van 2 ilyen hely de 1000 ft áron szokott lenni. A nagyáruház mögött "karaván" is rendelkezik napi menüvel. Illetve azon a környéken kell szétnézni.
2015. aug. 30. 01:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
A stüsziben a menü elővételben 800Ft, viszont hétvégén nincs
2015. aug. 30. 12:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim válasza:

Itt nagyjából az összes szegedi menü étterem fent van:

[link]

2019. szept. 28. 15:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 A kérdező kommentje:

Hát már 4 év eltelt azóta és valahogy csak "túléltem" Szegedet, de azért köszi a válaszokat, a linket meg elmentettem, majd ha később is arra visz a sors, akkor tudjak még kísérletezni.


Igazából a legtöbbet vagy a SZOTE "bárjában" (kórház mellett) vagy pedig a Kapocs "ételbárban" ettem (Kárász utcai atrium alatt). Nekem valahogy egyik se volt az igazi. Az előbbinél az adagokkal meg voltam elégedve (jól megpakoltak körettel, de időnként trükközni kellett, hogy melyik menüben van több hús - sportos emberként egy kis fölös kalóriától csak nem ijedek meg), de ezzel szemben többször kaptam túlzsíros, túlpaprikázott kaját. Sajnos mára a SZOTE már megdrágult. Az utóbbinál a kaja jobb minőségű volt, de ugyancsak kellett variálni, hogy a leves és a második is kiadós legyen. Voltak túlcsípős levesek, és a pincércsajokkal nehezen tudtam lekommunikálni, hogy az aznapi is olyan-e. Igaz, a szivárványos plecsni már sugallhatta, hogy a társadalmi igazság ádáz harcosaival lesz dolgom (mert ugye a Kapocs a menü árából adományokra gyűjt), nem pedig a "a kuncsaftnak van mindig igaza-" hagyományos pincérekkel (na jó, egy idő eltelt, még vissza kellett utazzak egyet, de a akkor a csaj már felismert, s már mondta is, hogy milyen). Végül a Kapocsnál maradtam, mert az tényleg sokáig tart nyitva, kivéve Vasárnap; ha nem éjszakáztam sokat, akkor még Vasárnap elértem a SZOTE-t zárás előttig.


De a legtutibb hely a Faragó utca és a Móra u. kereszteződésében található "Kisvendéglő" volt. Félreeső, eldugott hely, igazi "underground", ugyanis a korcsma alatt van az étkezde és egy szakács az egyetlen személyzet. Nagyon retró hangulata van, a '70-es évek munkásszállóit idézi, tehát ilyen "krémlevest" meg desszert másodikra ne számíts, helyette viszont kapod a nagymamád konyháját, a prézlis csirkemell TÖKÉLETESEN elkészítve! Csak a bibi ott volt, hogy én távoli révén, egyszer lefrusztrált, hogy csak kis szelet kenyeret kapok és ingerültségemnek engedtem, ám ezután már hiába szabadkoztam, hogy kifizettem volna, a szélső jobboldali szakács ellentmondást nem tűrő hangon kiutasított. Akkor még ez volt a legolcsóbb, és egyben legkiadósabb hely.

2019. szept. 29. 11:45

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!