Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mi lesz hétvégén a menü?

Mi lesz hétvégén a menü?

Figyelt kérdés
2016. szept. 30. 10:57
 1/10 anonim ***** válasza:
89%

Vendégeink lesznek. libaleves medvehagymás burgonya gombóccal , liba sült kacsa sült párolt káposzta , dödölle , hagymás tört burgonya , knédli .

Desszert. Karamellás krémes , puha magos sajtos rúd.

2016. szept. 30. 11:04
 2/10 anonim ***** válasza:
59%

Holnap rántott cukkini, rántott kelkáp. petrezselymes krumpli, paradicsom saláta.

Vasárnap fagyóból ki a resztelt májat, bulgurral, esetleg nokedlivel, hordós káposztával. Délutáni-esti nasi egy kis palacsinta, kakaóval, túróval. Majd látom.

2016. szept. 30. 14:41
 3/10 anonim ***** válasza:
49%

Nem szoktuk tudni előre, de a héten nem főztem meg a karalábét, így holnap bizonyára karalábéfőzelék lesz, sajtos sült habbal.

Vasárnap van esély lencselevesre, de valamikor paradicsomos káposztát is szeretnék :) Aztán mindenki eszi azzal, amivel akarja, a párom nyilván rizzsel és tojással, én magában és ipari mennyiségben. Akármi is lesz, kint főzzük bográcsban, embertelenül sok fánk van, túl gyorsan termelődik.

Gondolom, közös édesség is lesz (mert a párom mindennap süt magának több mikrós rizssütit), de hogy csokitorta vagy fagyi vagy mindkettő, azt még nem tudhatom. Tojásból lesz, az bizonyos.

2016. szept. 30. 18:14
 4/10 anonim ***** válasza:
90%
Holnap vendégségbe megyünk, szóval nem tudom. Meg bevásárolok egy bio piacon a barátnőmmel, úgyhogy vasárnap abból lesz ebéd. Ha találok megfelelő gombát, akkor erdei gombaragu-leves lenne a menü, másodiknak pedig ricottás pesztóval töltött padlizsántekercsek, kuszkusszal
2016. szept. 30. 18:52
 5/10 anonim ***** válasza:
91%

Párommal kettesben leszünk.

Gyrost sütök holnap, vasárnap pedig borsóleves, pörkölt nokedlivel, és csokiszuflét sütök.

2016. szept. 30. 20:10
 6/10 A kérdező kommentje:
A ràntott kelkàposzta ès a karamellàs krrèmes nagyon felcsigàzott. Ràntott kelkàpiròl még nem is hallottam.
2016. szept. 30. 22:03
 7/10 anonim ***** válasza:
69%

Szombat:

Lebbencsleves

Rántott hal gombás rizzsel és görög salátával

Vasárnap:

Zöldségleves

Bolognai spagetti

2016. szept. 30. 22:10
 8/10 anonim ***** válasza:
50%

Itt találsz néhány variációt a rántott kelkáp-ra.

Én ezek közül a cikkekre vágott módszert szoktam...

http://www.gyakorikerdesek.hu/etelek-italok__sutes-fozes__42..

2016. okt. 1. 07:53
 9/10 anonim ***** válasza:

Ma sárgaborsó főzelék volt, tetejére sütöttem ropogós hagymakarikákat, fasírt.

Holnap sült csirkecombok, gombaszósz vadasan, krumplikrokettel.

2016. okt. 1. 19:35
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

"csokitorta vagy fagyi vagy mindkettő, azt még nem tudhatom. Tojásból lesz, az bizonyos"

Valaki árulja el nekem a titkot, hogyan kell tojásból csokitortát készíteni? Múltkor próbálkoztam a fából faragott májkonzervvel, de nem lett finom. A tojásból formált csokitorta milyen? 🙃

2016. okt. 1. 19:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!