Tényleg nagyon sokat eszünk?
Figyelt kérdés
Adott a 35 éves barátom, és én, 25 éves nő.
Egy evésre megeszünk fél kg (kifőzetlen állapotban ennyi) tésztát. Múltkor 1 kg gnoccit főztem ki és az is simán elfogyott.
Most vacsoráztam, egy csomag Penny-s töltött burgonyás táskát sütöttem meg, ami 600 grammos, és megettem az összeset.
Rizsből 50-60 dkg között szoktam egy evésre kifőzni +zöldségek, mellé egy 1 kg-s tálcás pácolt csirke csomag elfogy. Barátomnak a fél kg hús az egy szűk evés, de lecsúszik neki egyedül is az 1 kg csirke körettel.
A 450 grammos fagyasztott rántott sajt és az 1 kg fagyasztott sültkrumpli szintén simán elfogy egy evésre.
2019. máj. 14. 17:51
31/31 A kérdező kommentje:
Tudod, nem csak egy fajta ember él a földön, akinek naponta van széklete. Most tényleg újdonságot mondtam?
2019. máj. 19. 14:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!