Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Tényleg nagyon sokat eszünk?

Tényleg nagyon sokat eszünk?

Figyelt kérdés

Adott a 35 éves barátom, és én, 25 éves nő.

Egy evésre megeszünk fél kg (kifőzetlen állapotban ennyi) tésztát. Múltkor 1 kg gnoccit főztem ki és az is simán elfogyott.

Most vacsoráztam, egy csomag Penny-s töltött burgonyás táskát sütöttem meg, ami 600 grammos, és megettem az összeset.

Rizsből 50-60 dkg között szoktam egy evésre kifőzni +zöldségek, mellé egy 1 kg-s tálcás pácolt csirke csomag elfogy. Barátomnak a fél kg hús az egy szűk evés, de lecsúszik neki egyedül is az 1 kg csirke körettel.

A 450 grammos fagyasztott rántott sajt és az 1 kg fagyasztott sültkrumpli szintén simán elfogy egy evésre.

2019. máj. 14. 17:51
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
És mint írtam, emellett én nem sokat eszem egy nap, maximum egy tejberizs, pár túrórudi vagy valami hasonló.
2019. máj. 14. 19:16
 12/31 A kérdező kommentje:
73 kilósan a magasságomhoz képest nem számítok "elég husinak".
2019. máj. 14. 19:17
 13/31 anonim ***** válasza:
72%
Mi is ennyi eszünk ,2 felnőtt 1 gyerek és mindenki sovány. Mondjuk mi a férjemmel csak vacsorát eszünk, napközben max 1 kávé vagy víz és ennyi
2019. máj. 14. 20:13
 14/31 anonim ***** válasza:
36%

177 centidhez a 60kg az ideális

Párodnak 180-hoz 75-80kg

És ha napközben nem túrórudit ennél vsak hanem mondjuk egy rendesételt délben még jobban is járnál.

És a te majdnem 15+kilod és a párod majdhogy 50+ feleslege gondolom zsír... Ez rá fog menni az egészségetekre pláne a mozgás szegénység. Igen a szexualitás rovására ismegy

2019. máj. 14. 20:31
 15/31 anonim ***** válasza:
64%
Finoman én is jeleztem, hogy picit husi a hölgy. 73 kiló nőként azért már nem kevés. De itt jelenleg mindegy ki és mit ír, úgyse lesz elfogadva a válasz. Max csak olyan, ami tetszik is a kérdés írójának.
2019. máj. 14. 20:35
 16/31 A kérdező kommentje:

Ezt mondom én is, napközben én sem eszem sokszor semmit.

Voltam 60 kg is, akkor úgy néztem ki, mint egy etióp... 16 évesen még elment, de nem hiszem, hogy beesett arccal és kiálló bordákkal jobban néztem volna ki. Inkább kihagyom. 73 kg-val sem vagyok kövér, ebben nem tudom, mi a hihetetlen.

73 kg nőként azért nem kevés, mert egy átlagos nő mondjuk 165 cm körül van… De hagyjuk, amíg csak egy számot láttok és mögötte azt nem, hogy valaki magas is amellé. Jelzem én nem pontoztam senkit se fel, se le.

2019. máj. 14. 21:23
 17/31 anonim ***** válasza:
100%

Függetlenül attól, hogy ez sok vagy kevés

(egyébként nem bonyolult eldöntened, mert ha hízol akkor sok, ha meg stagnálsz akkor nem sok)

szóval ettől függetlenül az nem túl egészséges, hogy a napi energiabeviteled 80-90 %-át vacsorára eszed meg.

Valahogy ki kéne alakítani valami olyan hosszú távon tartható rendszert, hogy legalább 2 komolyabb étkezésre bontsd szét.

2019. máj. 14. 22:20
 18/31 anonim ***** válasza:
42%
Annyit egyen mindenki, amennyi jólesik neki. Esetleg arra kezdj el figyelni, hogy ha ti ilyen “nagyevők” vagytok (megjegyzem nálunk is elfogy kettőnknek fél kiló tészta egy étkezésre, igaz, nálunk a férjem igen nagydarab) akkor egyetek mindig egy adag friss salátát előételnek, vagy párolt zöldséget a köret egy része helyett, ilyesmik. Azt meg ne nézd, hogy más mennyit eszik. A legsoványabb barátnőm gyorskaján és édességen meg sörön él, és nem ám piciket fogyaszt ezekből :D Ránézésre viszont azt mondanád, hogy fél joghurtnál több biztos nem fér belé. Nehogymár mindenkinek ugyanannyit kelljen ennie.
2019. máj. 14. 22:24
 19/31 A kérdező kommentje:

Igen, tudom, hogy nagyon rossz, hogy csak vacsorát szoktam enni, de reggel egy falat sem menne le a torkomon, sokszor még az ebéd sem esik jól. :(

Tényleg rá kéne szoknunk pár egészségesebb ételre is, köszi a tippeket. Az a baj, hogy én sosem figyeltem rá, hogy miből mennyit, és főleg mit eszem, így nehéz megszokni.

2019. máj. 14. 22:52
 20/31 anonim ***** válasza:
75%
Eddig nem volt ebéd testvérem maximum túró rudi. Most már csak nehezen megy az ebéd. Akkor hogy van ez?
2019. máj. 14. 23:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!