Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Tényleg nagyon sokat eszünk?

Tényleg nagyon sokat eszünk?

Figyelt kérdés

Adott a 35 éves barátom, és én, 25 éves nő.

Egy evésre megeszünk fél kg (kifőzetlen állapotban ennyi) tésztát. Múltkor 1 kg gnoccit főztem ki és az is simán elfogyott.

Most vacsoráztam, egy csomag Penny-s töltött burgonyás táskát sütöttem meg, ami 600 grammos, és megettem az összeset.

Rizsből 50-60 dkg között szoktam egy evésre kifőzni +zöldségek, mellé egy 1 kg-s tálcás pácolt csirke csomag elfogy. Barátomnak a fél kg hús az egy szűk evés, de lecsúszik neki egyedül is az 1 kg csirke körettel.

A 450 grammos fagyasztott rántott sajt és az 1 kg fagyasztott sültkrumpli szintén simán elfogy egy evésre.

2019. máj. 14. 17:51
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:
Régebben próbálkoztam vele... Aztán letettem róla, mert hányingerem volt utána. És tudtommal nem vagyok a testvéred.
2019. máj. 14. 23:26
 22/31 anonim ***** válasza:
36%

Ja régebben. Akkor miért írsz jelen időben? Teljesen ellentmondó dolgokat beszélsz.

“sokszor még az ebéd sem esik jól. :(“

2019. máj. 15. 11:08
 23/31 anonim ***** válasza:
61%
Az egészséges napi ötször étkezés elosztva kis adagokban. A ti esetetekben már három is jó lenne. Szerintem is van rajtatok felesleg, de ez ízlés kérdése. A másik probléma inkább az egészséggel lesz. Mindegy, hogy valaki vékony marad az egészséges kajától vagy nem, ha a vérképe tiszta csillag. A koleszterin lerakódik az érfalakra, nő a szív és érrendszeri megbetegedés esélye. A mozgáshiány pedig nagyon sok mindenre hat, többek között a hormon-háztartásra is.
2019. máj. 15. 11:11
 24/31 anonim ***** válasza:
* egészségtelen kajától
2019. máj. 15. 11:11
 25/31 anonim ***** válasza:
66%

Hú basszus, jó adagokat hagyhattok a budiban.. én egyszerre kb 40 gramm tésztát tudok megenni 150 gramm hússal.

Nagyon egészségtelen szerintem amit csináltok, őrületes ez a mennyiség. Nem érzed utána tele magad, feszítő érzés a gyomorban, szívdobogás?

Én személy szerint meghalnék ennyi kajától de szerintem még az ötödétől is.

2019. máj. 16. 18:21
 26/31 A kérdező kommentje:

22, abbahagynád már az értetlenkedést? :D Néha ha úgy jön ki megpróbáltam ebédelni de sz*rul esett. Ha tegnap próbáltam volna meg akkor is sz*rul esett volna. Mi a kérdés?

Egyikünk vérképével sem volt még probléma, egyedül a barátomnak volt magas a húgysav benne egyszer.

Neked komolyan az jut eszedbe a kérdésről, hogy sokat sz*runk? :D Nyugodj meg, ha egész nap eszem ennyit, az kb. olyan, mintha elosztanék 5 étkezésre normális mennyiséget, úgyhogy ne aggódj. :D Ráadásul én pl. gyerekkorom óta szorulásos vagyok, így jó, ha heti 2x sikerül produkálnom, bármit is ettem egész életemben. De köszönöm az aggódást. :D Nyilván ha olyan rosszul érezném magam utána akkor nem akarnék megenni ennyit, így nekem érzésre nem tűnik soknak.

2019. máj. 16. 22:22
 27/31 anonim ***** válasza:

Nagyon egészségtelenül étkezel, az anyagcseréd is ezt mutatja. Az az egészséges, ha naponta van székleted.

Én meg is őrülnék, ha fél heti kakit kellene magammal cipelni...

Változtass az étkezéseden, mert később bajod lesz belőle.

2019. máj. 18. 23:27
 28/31 A kérdező kommentje:

Bármit, bármennyit és bármikor ettem, mindig ilyen volt. Az anyagcserének egyébként semmi köze a székletürítéshez. :D

[link]

2019. máj. 19. 11:13
 29/31 A kérdező kommentje:
Egyébként az sem igaz, hogy a naponta x széklet az egészséges.
2019. máj. 19. 11:13
 30/31 anonim ***** válasza:
Akkor hordd magaddal azt a rengeteg bélsarat, felőlem aztán...
2019. máj. 19. 14:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!