Ez ugye nem koplalás?
Annyira nincs étvágyam ebben a melegben,hogy hetek óta csak napi kb 2 szer eszem.Egy példa a tegnapi és mai napra:
Tegnap:
10 deka aszalt füge
2 natúr joghurt
2 körte
1 nagy tányér lencsefőzelék
1 nagy szelet csirkemell párizsi bundával
4-5 szelet toast kenyér
2 zsemle
fél liter tej
1 Béres multivitamin tabletta
1000 mg Béres C vitamin.
Ma :
10 deka túró
10 deka aszalt szilva
3 evőkanál zabpehely
5 dkg mandula
1 marék mazsola
2 natúr joghurt
1 egész pizza sajtkrémes alappal, csirke,dupla gomba,pritaminpaprika,kapribogyó,én tettem még rá 10 deka bébi spenót leveleket, megcsöpögtettem 1 evőkanál dió olajjal és megszórtam pirított szezámaggal
plusz 1 liter tej
1 zsemle
1 db Béres multivitamin tabletta
1000 mg Béres C vitamin
Még csak 1 óra van, de ma már sztem nem eszem.
Nem kívánom.
Még van sajttorta a hűtőben,talán este eszek 1 szeletet,de nem vagyok benne biztos..lehet,hogy majd csak reggel eszek legközelebb.Sőt,biztos.
Egész nap itthon fekszem,mert munkahelyet váltok,keresem az újat.
És sok mentes ásványvizet iszom.
Napi 5 liter.
Arra elég,hogy ne legyen hiánybetegségem?
Nem fogyókúrázom,súlyom tartom hónapok óta.
Köszi
N
barátnőm azt mondta,hogy nem normális,hogy csak 1szer,vagy 2 szer eszem egy nap,annak ellenére,hogy azzal a 2 étkezéssel azért én úgy gondolom,hogy eszek annyit,hogy elérje a normális mértéket.
Tehát amit én megeszek napi 2 étkezésben mondjuk,azt más megeszi napi 5-6 ban.
Inkább akkor azt kérdezem,hogy baj e ha csak napi 2 szer eszem?
A kérdésem az,hogy mennyire baj,ha csak naponta 2 szer eszem úgy,hogy igyekszem minél több mindent összezabálni abban a 2 étkezésben,hogy elég legyen a szervezetnek arra a napra?
3 kommentből nulla válasz...azt hiszen,nem én unatkozom a legjobban..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!