Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » A gyümölcs és a zöldség...

A gyümölcs és a zöldség koplalás után hízlal?

Figyelt kérdés

Éheztetni akarom magamat, nem akarok enni semmit. 1 hét után ha úgy érzem hogy nem bírom és eszek gyümölcsöt vagy zöldséget, az hízlal? Nem ennék semmi mást, csak gyümölcsöt és zöldséget.

Értelmes válaszokat kérek.

2016. márc. 11. 18:00
 1/7 anonim ***** válasza:
Minek koplalsz? Annyit èrsz el vele,hogy tönkreteszed a szervezetedet. Na m1 .. A kèrdèsre válszolva: Zöldsèget egyèl ,ne gyümit mert abban sok gyümölcscukor van.
2016. márc. 11. 18:07
 2/7 anonim ***** válasza:
37%
Nem hizlal,viszont éhséget azt csinál.Attól is függ, hogy mennyit eszel meg és mit.
2016. márc. 11. 18:19
 3/7 anonim ***** válasza:
12%

18:07

A gyümölcscukor az nem hizlal.

2016. márc. 11. 18:20
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat :)
2016. márc. 11. 18:54
 5/7 anonim ***** válasza:
41%
Hülye kérdésre hogy adjunk értelmes választ? Egy hét koplalás után a levegő is hízlal. Ugyanis a szervezeted vészüzmmódba kapcsol, és raktároz. Mindent, még azt is, Amit amúgy nem raktározna. De te úgy is koplalni fogsz, mindegy mit írunk. Ennyi ésszel még is érdemled. :) Én saslikot ettem krumplival, finom volt.
2016. márc. 11. 19:56
 6/7 anonim ***** válasza:
31%

Ha fogyni akarsz és nem egészségügyi okokból készülsz böjtölni, akkor felesleges. Egyébként az első és második nap nehéz, utána már nem érzel éhséget, de ha visszatérsz a normál ételekhez, kialakul a jojó.

Mutatok valamit, amivel nem kell éhezned, bár ezzel sem könnyű hetekig. fogyáshoz elég, ha napi 1-2 étkezést kiváltasz a zöld turmixokkal. Én kihagytam a magokat és mézet, elég édes a banántól. Nem kaptam spenótot, kelkáposzta levéllel helyettesítettem. Olvasgasd: [link]

2016. márc. 11. 20:11
 7/7 anonim ***** válasza:

A kalóriatöbblet hizlal. Zöldséggel tovább fogysz (hacsak nem zsírban sütöd és nagyon sokat), gyümölcsből attól függ, mennyit eszel.

Egy hét böjt nem sok egy egészséges szervezetnek, de az anyagcsere más lassulhat valamelyest, ennyi. De ha nem eszel sokat, nem hízol, persze a víz és salakanyag miatt nagyobb lesz a súlyod.

2016. márc. 13. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!