A gyümölcs és a zöldség koplalás után hízlal?
Éheztetni akarom magamat, nem akarok enni semmit. 1 hét után ha úgy érzem hogy nem bírom és eszek gyümölcsöt vagy zöldséget, az hízlal? Nem ennék semmi mást, csak gyümölcsöt és zöldséget.
Értelmes válaszokat kérek.
18:07
A gyümölcscukor az nem hizlal.
Ha fogyni akarsz és nem egészségügyi okokból készülsz böjtölni, akkor felesleges. Egyébként az első és második nap nehéz, utána már nem érzel éhséget, de ha visszatérsz a normál ételekhez, kialakul a jojó.
Mutatok valamit, amivel nem kell éhezned, bár ezzel sem könnyű hetekig. fogyáshoz elég, ha napi 1-2 étkezést kiváltasz a zöld turmixokkal. Én kihagytam a magokat és mézet, elég édes a banántól. Nem kaptam spenótot, kelkáposzta levéllel helyettesítettem. Olvasgasd: [link]
A kalóriatöbblet hizlal. Zöldséggel tovább fogysz (hacsak nem zsírban sütöd és nagyon sokat), gyümölcsből attól függ, mennyit eszel.
Egy hét böjt nem sok egy egészséges szervezetnek, de az anyagcsere más lassulhat valamelyest, ennyi. De ha nem eszel sokat, nem hízol, persze a víz és salakanyag miatt nagyobb lesz a súlyod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!