Miért habzik a fehérjeporom? Mit csinálhatnék hogy ne habozzon?
Figyelt kérdés
2017. okt. 2. 20:02
1/1 anonim válasza:
Mert fehérje. Ha zavar, sajnos vizet kell innod.
Várjál vele bekeverés után, a nagyja buborék kipukkan.
Vagy le is szűrheted, teaszűrővel, az kiszűri a bubikat (kipukkannak szűrés közben) csak nagyon alacsonyról öntsd a másik edénybe, mert ha csobog, akkor ugyanúgy levegő kerül bele, és a vázfehérjék megtartják , és ugyanolyan habos lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!