Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Miért habzik a fehérjeporom?...

Miért habzik a fehérjeporom? Mit csinálhatnék hogy ne habozzon?

Figyelt kérdés

2017. okt. 2. 20:02
 1/1 anonim ***** válasza:

Mert fehérje. Ha zavar, sajnos vizet kell innod.


Várjál vele bekeverés után, a nagyja buborék kipukkan.


Vagy le is szűrheted, teaszűrővel, az kiszűri a bubikat (kipukkannak szűrés közben) csak nagyon alacsonyról öntsd a másik edénybe, mert ha csobog, akkor ugyanúgy levegő kerül bele, és a vázfehérjék megtartják , és ugyanolyan habos lesz.

2017. okt. 2. 20:32
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!