Hogyan csinalhatnek cukkini fozeleket?
Ugyanúgy, ahogy tökfözeléket.
A cukkinit lereszeled, picit emgsózod, kevés vízzel megfözöd, utána berántod és tejfölt keversz bele.
"Nincs itthon tejfolom"
Akkor mész és veszel.
Vagy nem behabarod, hanem berántod.
Tűzhelyed van?
Sosem értettem az ilyen kérdéseket.
Beírod a keresőben az étel nevét, és 100 000 receptet dob ki, részletes leírással, képpel, esetleg videóval.
Csináld lisztes-vizes habarással, akkor a kinézete is olyan, mintha tejfölös lenne.
Amúgy lereszeled, egy kevés olajon átkevered, és nagyon kevés vízzel ereszted fel, éppen, hogy ellepje. ha van egy picurka ecet, cukor mehet bele, hogy valami íze is legyen.ha megfőtt (de nem főzd péppé, ebben segít a pici ecet vagy citromlé )jöhet a hagyományos rántás,vagy az említett lisztes-vizes habarás. Csak arra vigyázz, hogy teljesen csomómentes legyen. habverővel, akár a rántás, akár a habarás simára keverhető.
Nekem a kapor hiányozna belőle, de, nincs , akkor nincs.
Borssal fűszerezheted még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!