Mi a különbség a vaj és a margarin között?
"Hülye kérdésre sok hülye válasz..."
Bocs, de a kérdés miért hülye? A vaj és a margarin közötti különbségre voltam kíváncsi, nem születtem ezzel a tudással, és érdekelt azoktól, akik ezt tudják, már az elején megérkeztek a hasznos válaszok, ha lehetne lezárni kérdést, le is zárnám, mert a többi válasz még csak az értelmes társalgást se segíti elő, de a rendszer nem engedi. Lehet, hogy megkérem az adminokat, hogy töröljék a kérdést, legalább egy hellyel kevesebb lenne, hogy vitázzanak, akik vitázni akarnak (úgy tűnik, már akármin lehet, szánalmas...)
Szia!
Amióta bejött Flora Pro Activ margarin én csak azt eszem. Jó-jó a vaj finomabb, de kinek van kedve a munkából hazaérve még vajat olvasztgatni, hogy kenhető legyen :-) Visszatérve a kérdéshez, valóban a vaj egészségeseb, de rengeteg koleszterint tartalmaz, és időskorra rengeteg koleszterin gyógyszert szedhetünk majd, ha nem annyira erős a szervezetünk. Amúgy, egy ÁNTSZ-es ismerősmtől hallottam a következőt hogy ugye a patkány mindent megkóstol, megrág a telefon zsinórtól kezdve az ember büdös bakancsáig... A patkány mindent megeszik, kivéve a margarint nem. Próbáld ki, én is kipróbáltam egyik ismerősömnek volt egy kis patkánya terráriumban. berkatunk neki egy tálkára egy kis darab margarint, egyből odaroant a kis patkány, körbeszagolta, de hozzá sem nyúlt és visszament a wc papír guriga házikójába (ami szintén meg volt rágva). Egyszóval a vaj egészségesebb, de mégis a Magyar lakosság 80%-a margarint eszik. Többekközt énis.
Kedves utolsó! A vajjal sokkal sokkal finomabb lesz minden sütemény. Cukrász vagyok, soha nem tennék
margarint süteménybe vaj helyett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!