Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mi a különbség a vaj és a...

Mi a különbség a vaj és a margarin között?

Figyelt kérdés
Az ízén és a nevén kívül, sose tudom pontosan, de érdekel, felhasználási területben van eltérés?
2008. okt. 16. 13:56
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:

"Hülye kérdésre sok hülye válasz..."

Bocs, de a kérdés miért hülye? A vaj és a margarin közötti különbségre voltam kíváncsi, nem születtem ezzel a tudással, és érdekelt azoktól, akik ezt tudják, már az elején megérkeztek a hasznos válaszok, ha lehetne lezárni kérdést, le is zárnám, mert a többi válasz még csak az értelmes társalgást se segíti elő, de a rendszer nem engedi. Lehet, hogy megkérem az adminokat, hogy töröljék a kérdést, legalább egy hellyel kevesebb lenne, hogy vitázzanak, akik vitázni akarnak (úgy tűnik, már akármin lehet, szánalmas...)

2008. okt. 17. 13:11
 22/28 anonim ***** válasza:
72%
Merthogy irja a csomagolason az osszetetelt.Egyebkent en kremekbe margarint szoktam tenni,mert a vajjal mar megjartam hogy tul vizes volt es 'osszement'.
2008. okt. 17. 20:07
 23/28 A kérdező kommentje:
Ha nem használunk vajat, honnan tudjam? Nem én vásárolok a háztartásba. Sőt, meg se szoktak kérdezni a szüleim, ha vásárolnak, sőt, apám figyelembe se veszi a javaslataimat. Szóval nem hülye kérdés, te viszont nem voltál tisztában ezekkel a körülményeimmel, és így alkottál alaptalan véleményt.
2008. okt. 18. 17:28
 24/28 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Amióta bejött Flora Pro Activ margarin én csak azt eszem. Jó-jó a vaj finomabb, de kinek van kedve a munkából hazaérve még vajat olvasztgatni, hogy kenhető legyen :-) Visszatérve a kérdéshez, valóban a vaj egészségeseb, de rengeteg koleszterint tartalmaz, és időskorra rengeteg koleszterin gyógyszert szedhetünk majd, ha nem annyira erős a szervezetünk. Amúgy, egy ÁNTSZ-es ismerősmtől hallottam a következőt hogy ugye a patkány mindent megkóstol, megrág a telefon zsinórtól kezdve az ember büdös bakancsáig... A patkány mindent megeszik, kivéve a margarint nem. Próbáld ki, én is kipróbáltam egyik ismerősömnek volt egy kis patkánya terráriumban. berkatunk neki egy tálkára egy kis darab margarint, egyből odaroant a kis patkány, körbeszagolta, de hozzá sem nyúlt és visszament a wc papír guriga házikójába (ami szintén meg volt rágva). Egyszóval a vaj egészségesebb, de mégis a Magyar lakosság 80%-a margarint eszik. Többekközt énis.

2008. okt. 18. 23:43
 25/28 anonim ***** válasza:
86%
nagyon rosszul teszi az, aki margarint eszik. a vaj sokkal finomabb , anyáék mindig azt vesznek de én sem és ők sem szeretika margarint. a margarint sosem fogom megenni mert egy vacak. ez az én véleményem és én azokkal értek egyet, akik a vajat válsztják
2012. aug. 4. 17:02
 26/28 anonim ***** válasza:
19%
egyszerűen a vaj finomabb mint a margarin...és olvastam h a margarint csupán egy molekula választja el attól h műanyag legyen
2012. aug. 15. 22:13
 27/28 anonim ***** válasza:
100%
A vajat a kenyérre kened. A margarint süteményekbe rakod. Háziasszonyoknak illene ezt tudni... A vajjal nem lesz ugyan olyan finom a sütemény. A margarinnal nem lesz finom a szendvics. Ennyi......
2019. febr. 6. 19:32
 28/28 anonim válasza:

Kedves utolsó! A vajjal sokkal sokkal finomabb lesz minden sütemény. Cukrász vagyok, soha nem tennék

margarint süteménybe vaj helyett.

2022. máj. 16. 21:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!