Mi a különbség a vaj és a margarin között?
Nem fogom koleszterinnel tomni a gyereket,ugyhogy kedves elottem valaszolo olvass utana,egyebkent nem kiloszamra esszuk a margarint.Mindjart kiderul hogy megis a jo kis hazi serteszsir az igazi...
2008. okt. 16. 20:25
Hát mondasz valamit.Az én nagyapám is mindig evett jó kis szalonnát, meg zsíros deszkát, mégis szálkás volt, semmi zsírpárna.Koleszterint még hírből sem ismerték régen...
2008. okt. 16. 20:48
Jol irod,nem ismertek,de sajnos letezett,es nem feltetlenul kover az az ember akinek magas a koleszterinszintje vagy magas a verzsirja.Ismerek valakit aki olyan szalkas mint a nagyapad es csak gyogyszerrel tudja kezelni a koleszterin egetvero ertekenek csokkenteset mert az anyagcsereje nem megfelelo.Regen az emberek egeszsegesebben taplalkoztak,tobb zoldseget ettek mint mostanaban es az ellensulyozta a zsirosdeszkat .
2008. okt. 16. 21:12
Kedves előző!
ráhibáztál! a mangalica zsírja a legegészségesebb!!Nem kéne amúgy mindent elhinni a reklámoknak!egészséges margarin ..haha..koleszterinmentes..haha
2008. okt. 16. 21:13
A margarinhoz is olyan finomított olajat adnak, amit kőolajszármazék!! emberek gondolkozzatok már! és tegyetek különbséget! ahidegen sajtolt olajok az egészségesek, mert azokat préselve nyerik,Ja , persze , van egy kis olajíze..
afinomított étolajat például tilos sertéshízlaláshoz használni , mert egy filmbevonatot képez a bélrendszerben és nem engedi felszívódni az értékes tápanyagokat.. na és akkor az emberi bélben miért viselkedne máskép?? az étolajat használó diselautókat erősített műanyagokal tervezik, mert egy -két év alatt szétmarja .. és az ember belseje ellenállób??
Nagy gazságok folynak az élelmiszeriparban!!
2008. okt. 16. 21:19
Jo mangalicazsirevest kivanok gondolom 200 kilos vagy.Es oszinte reszvetem a kozelgo infarktushoz,ja es le merem fogadni hogy sokkal tobben esznek margarint mint vajat,meg te is.Vagy koolajat?
2008. okt. 16. 22:27
17/28 A kérdező kommentje:
Légyszíves az egymás szurkálását ne itt, jó? Maradjunk csak a kérdésnél. Vitázni máshol is lehet. A kérdés nagyon egyszerű, ne térjetek el tőle valami más felé.
Kedves kérdező!Gondolom most már kiderült hogy mi micsoda
2008. okt. 17. 09:03
Hülye kérdésre sok hülye válasz...
2008. okt. 17. 09:06
20/28 A kérdező kommentje:
Kiderült, és részemről a kérdés le is van szárva. A HASZNOS válaszokat köszönöm, a haszontalanokat pedig nem. Nem gondoltam, hogy egy ilyen egyszerű kérdés, ami egy egyszerű konyhakérdés, semmi mellékes, ekkora vitát gerjeszt felhasználók között.
Kapcsolódó kérdések: