Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » A töpörtyűt mivel szokás enni?

A töpörtyűt mivel szokás enni?

Figyelt kérdés
Oke, ne nevessetek ki 24 eves lany vagyok es eletemben eloszor ettem toportyut. Anyukam sosem vett, magamtol nem jutott eszembe, es most egy baratom hozott nekem es uristen hat isteni finom!! Nagyon sokat megettem belole magaban, most nemis erzem magam tul jol.... De amugy ezt mivel szokas enni? Vagy csak magaban??
2017. ápr. 6. 21:24
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Héjában sült krimplival
2017. ápr. 7. 00:16
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Kenyérrel, zsemlével, hagymával, zöldhagymával. Valaki lesózva, jól megsózva szereti.
2017. ápr. 7. 02:31
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Kenyér + hordós káposzta! :)
2017. ápr. 7. 07:15
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Mi sozva kenyerrel esszuk.Hejjaba sult krumplival meg nem problaltam,de allitolag nagyon jo.Meg nagyon finom toportyukremet lehet csinalni belole.
2017. ápr. 7. 09:16
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Szeretem sózva kenyérrel zöldséggel, illetve héjában sült krumplival is. Ha krumplival eszem egy picit megmikrózom és vajat is eszek hozzá (egyik volt barátom családja ette így). Számomra eszméletlen, de csak nagyon keveset tudok így enni. Most jól megkívántam.
2017. ápr. 7. 09:37
 16/19 A kérdező kommentje:

Koszonom! Tunderek vagytok!

Most kicsit megviselt ez h igy benyomtam negyed kilonyit naturba de ha elmult az emelyges akkor mindenkepp kiprobalom mindenhogy :) megy a zold kez mindenkinek 😘

2017. ápr. 7. 10:35
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Kenyérrel, savanyú uborkával, lehetőleg minél frissebben. ( Utána Bilagit, de min citromos víz.)
2017. ápr. 7. 14:30
 18/19 anonim ***** válasza:
69%
Mar hogy a fenebe ne lenne jobb kenyerrel? Probald ki bakker, hogy megeszel ket nagy kanal disznozsirt ehgyomorra magaban vagy zsiroskenyeret eszel... elobbinel garantlt epegorcs, hasmenes, hanyas. Utobbinal, ha nem vagy kifejezetten erzekeny ra, akkor semmi bajod nem lesz.
2017. ápr. 8. 12:48
 19/19 anonim ***** válasza:
Persze hogy kevesebb az esélye hogy elcsapja a gyomràt ha kenyérrel eszi, mert akkor nem eszik meg ilyen nagy mennyiséget! :)
2017. ápr. 9. 14:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!