Ti mivel eszitek a bundáskenyeret? Valami furcsa kombinációra lennék kiváncsi.
Pl hagyma/ kecsap?
Hagymás rántotta is van, de kecsapot a sima tojásra is rányomják s kenyeret ugyanúgy esznek mellé. Szval az ilyet se értettem, mit akadnak ki az emberek és fujjognak miközbe ugyanúgy eszik csak más formvan xD
Két vékony szelet kenyér közé szeletelt kolbász, szeletelt sajt, és az egészet egyben bundázom.
Sok ismerősöm szilvalekvárral eszi. Nekem ez morbidnak tűnik.
semmi extra . a hagyományosan elkészült bundás kenyérhez fokhagymás tejfölt eszek.
ha nagyon cifrázni akarom akkor 2 szelet kenyér közé egy szelet tarja rá sajt és lila hagyma karikák.
Lehet fahéjjal, gyümölcsökkel, lekvárral kombinálni az édeset, a sósat pedig szendvicsként sütni, felkockázva megbolondítani különféle felvágottakkal, hagymával, zöldségekkel.
Én sósan és natúran, esetleg reszelt sajttal kicsit megszórva szeretem, mert könnyű és tökéletesen finom, de ízlett a fűszeres sajtkrémmel töltött szendvics is. Az édes verzió nem jön be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!