A töpörtyűt mivel szokás enni?
Figyelt kérdés
Oke, ne nevessetek ki 24 eves lany vagyok es eletemben eloszor ettem toportyut. Anyukam sosem vett, magamtol nem jutott eszembe, es most egy baratom hozott nekem es uristen hat isteni finom!! Nagyon sokat megettem belole magaban, most nemis erzem magam tul jol.... De amugy ezt mivel szokas enni? Vagy csak magaban??2017. ápr. 6. 21:24
1/19 anonim válasza:
Kenyérrel. De amúgy magában is tolhatod.
3/19 anonim válasza:
Friss puha kenyérke, főtt tojás ,zöldhagyma kis mustár uhhh hogy éltél eddig le 24 évet te lány.
4/19 anonim válasza:
Hajában főtt vagy hajában sült krumplival szoktuk enni.
5/19 anonim válasza:
Magában ne edd, mert tömény zsír! Elcsapja a hasad.
Kenyérrel, neked tetsző zöldségekkel, esetleg ízlés szerint mustárral.
7/19 anonim válasza:
kenyérrel, hagymával, paradicsommal, paprikával.. hmm megkívántam.
8/19 anonim válasza:
Kenyérrel, kockasajttal és zöldpaprikával szoktam enni...
9/19 anonim válasza:
Látom még mindig vannak akik ott tartanak hogy ha kenyeret eszel valamihez akkor nem csapja el a hasad.. Komolyan gyerekek, olvassatok már el pár nyolcvanas évekbeli cikket, ezt kb azóta tudja mindenki hogy hülyeség.. Szerintetek a sok tojástól magas lesz a koleszterin és a tejtől erős a csont, ugye? Kb. ekkora marhaságok ezek is.
Azért csapta el a gyomrod mert nagyon zsíros és sokat ettél belőle, a kenyér ezen nem javít semmit. Vagy hozzászoksz vagy mértékkel eszed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!