Mit tudnék vinni a suliba?
Sziasztok!
Ugyan visszaolvasgattam, de a lelkem nem elégült ki ennyi információval. :) Nos az a helyzet, hogy eddig mindig vittem valamit a suliba. Általában a zsömle+kolbász kombót. Komolyan egy életre megutáltam... :) Viszont lassan 1 hónapja komolyan csak kiflin élek. Reggel suli előtt veszek 5 db sima kiflit, és ezzel elvagyok. De már ez sem okoz testi/lelki örömöt. :) Illetve a buszon/vonaton szoktam látni, hogy egyes emberek milyen bitang jó szendvicseket majszolnak. :) De azért ismeretlenül odaállítani, hogy bocs, de mi van benne... :D
Kéne pár tipp, hogy miket tudnék magamnak csinálni itthon, 0 konyhai tapasztalattal, rutinnal. :) De tényleg 0... Arra még képes vagyok, hogy be üzemelem a mikrót. :)
Azért azt leírnám mik azok, amiket ne ajánljatok. Tehát ezeket nem szeretem...:
- tojás /semmilyen formában. :)/
- gomba
- sajt
- sajtkrém
Ezek jutottak az eszembe így hirtelen. :)
Köszönöm a segítséget!
16/F
A kiflidhez vegyél egy tejfelt! Meg egy csomag retket.
Egyszer vihetsz zsíroskenyeret is. Én előre megírom pénteken a heti menüt,kimágnesezem a hűtőre, hétvégén bevásárolok hozzá, aztán mindig van minden, cska kenyeret kell venni. Ha kenyeret viszel, a maradék kiflipénzből kijön a felvágott vagy a paradicsom.
Tepertőkrém, májkrém, franciasaláta. A lidlben van jó áron kis adagos előrecsomagolt férfiuzsonna. Somkakrém, kolbász, virslisaláta.
Mások szendvicse azért jobb, mert van benne paprika, uborka, paradicsom, retek, salátalevél vagy majonéz.
Elhanyagolható apróságnak tűnik, de egész más lesz, ha raksz bele ilyesmit.
Nekem általában ezek szoktak lenni suliba:
-kenyér megkenve kenőmájassal és bele ubikarika,pirosarany.
-kenyér vajjal megkenve,parizer vagy sonka,uborka, paradicsom és bele pirosarany vagy majonéz.
-nutellás kenyér egy almával
-vajas kenyér,rá kovászos ubi,vagy paradicsom és egy jó adag majonéz(ha nem szereted,pirosarany,ketchup)
-májkrémes kenyér majonézzel.:DDD
És az a mennyei egyszerű link.:D
Kérd meg anyud süsse meg valamelyiket,mutasd meg neki az oldalt.:D Az anyukák általában imádnak sütni-főzni.:D
-Egy 11 éves lány-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!