Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mit tudnék vinni a suliba?

Mit tudnék vinni a suliba?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Ugyan visszaolvasgattam, de a lelkem nem elégült ki ennyi információval. :) Nos az a helyzet, hogy eddig mindig vittem valamit a suliba. Általában a zsömle+kolbász kombót. Komolyan egy életre megutáltam... :) Viszont lassan 1 hónapja komolyan csak kiflin élek. Reggel suli előtt veszek 5 db sima kiflit, és ezzel elvagyok. De már ez sem okoz testi/lelki örömöt. :) Illetve a buszon/vonaton szoktam látni, hogy egyes emberek milyen bitang jó szendvicseket majszolnak. :) De azért ismeretlenül odaállítani, hogy bocs, de mi van benne... :D

Kéne pár tipp, hogy miket tudnék magamnak csinálni itthon, 0 konyhai tapasztalattal, rutinnal. :) De tényleg 0... Arra még képes vagyok, hogy be üzemelem a mikrót. :)

Azért azt leírnám mik azok, amiket ne ajánljatok. Tehát ezeket nem szeretem...:

- tojás /semmilyen formában. :)/

- gomba

- sajt

- sajtkrém

Ezek jutottak az eszembe így hirtelen. :)

Köszönöm a segítséget!

16/F

2010. máj. 10. 21:22
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
100%

A kiflidhez vegyél egy tejfelt! Meg egy csomag retket.

Egyszer vihetsz zsíroskenyeret is. Én előre megírom pénteken a heti menüt,kimágnesezem a hűtőre, hétvégén bevásárolok hozzá, aztán mindig van minden, cska kenyeret kell venni. Ha kenyeret viszel, a maradék kiflipénzből kijön a felvágott vagy a paradicsom.

Tepertőkrém, májkrém, franciasaláta. A lidlben van jó áron kis adagos előrecsomagolt férfiuzsonna. Somkakrém, kolbász, virslisaláta.

2010. máj. 11. 08:37
 32/36 anonim ***** válasza:
100%
margarinos-pirosaranyas zsemle. Egyszerű, de finom. Töpörtyű, kapsz a hentesnél. Sült máj lehűtve, szeletelve két kenyér közé savanyú uborkával. Löncshús rendes uborkával. Anyud süt le 1 kg húst, felszelitek, egy hétig eheted, de te is meg tudod sütni. [link]
2010. máj. 11. 08:41
 33/36 anonim ***** válasza:
100%
Körözöttes kenyeret paprikával.
2010. máj. 11. 08:42
 34/36 anonim ***** válasza:
"Anyud süt le... "érdekes,hogy Ti is így mondjátok,én még csak felénk hallottam így.Honnan vagy?:)
2010. máj. 11. 08:49
 35/36 anonim ***** válasza:
100%

Mások szendvicse azért jobb, mert van benne paprika, uborka, paradicsom, retek, salátalevél vagy majonéz.

Elhanyagolható apróságnak tűnik, de egész más lesz, ha raksz bele ilyesmit.

2010. máj. 11. 09:09
 36/36 anonim ***** válasza:

Nekem általában ezek szoktak lenni suliba:

-kenyér megkenve kenőmájassal és bele ubikarika,pirosarany.

-kenyér vajjal megkenve,parizer vagy sonka,uborka, paradicsom és bele pirosarany vagy majonéz.

-nutellás kenyér egy almával

-vajas kenyér,rá kovászos ubi,vagy paradicsom és egy jó adag majonéz(ha nem szereted,pirosarany,ketchup)

-májkrémes kenyér majonézzel.:DDD

És az a mennyei egyszerű link.:D

[link]

Kérd meg anyud süsse meg valamelyiket,mutasd meg neki az oldalt.:D Az anyukák általában imádnak sütni-főzni.:D

-Egy 11 éves lány-

2010. máj. 11. 18:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!