Mit tudnék vinni a suliba?
Sziasztok!
Ugyan visszaolvasgattam, de a lelkem nem elégült ki ennyi információval. :) Nos az a helyzet, hogy eddig mindig vittem valamit a suliba. Általában a zsömle+kolbász kombót. Komolyan egy életre megutáltam... :) Viszont lassan 1 hónapja komolyan csak kiflin élek. Reggel suli előtt veszek 5 db sima kiflit, és ezzel elvagyok. De már ez sem okoz testi/lelki örömöt. :) Illetve a buszon/vonaton szoktam látni, hogy egyes emberek milyen bitang jó szendvicseket majszolnak. :) De azért ismeretlenül odaállítani, hogy bocs, de mi van benne... :D
Kéne pár tipp, hogy miket tudnék magamnak csinálni itthon, 0 konyhai tapasztalattal, rutinnal. :) De tényleg 0... Arra még képes vagyok, hogy be üzemelem a mikrót. :)
Azért azt leírnám mik azok, amiket ne ajánljatok. Tehát ezeket nem szeretem...:
- tojás /semmilyen formában. :)/
- gomba
- sajt
- sajtkrém
Ezek jutottak az eszembe így hirtelen. :)
Köszönöm a segítséget!
16/F
Sziasztok!
Köszönöm a válaszokat. :)
A virslis témához csak annyit, hogy hát... :D Megint a mikróhoz tudom visszavezetni a dolgokat... :D
Voltak jó kis ötletek. Köszönöm! :) Bár holnap marad még a nem túl változatos 5 db kifli, ugyanúgy, ugyanabban a boltban, ugyanannál a néninél. :D
De jöhetnek még tippek. :)
Mondjuk már azon is gondolkodtam, hogy egyszer veszek 0,5 kg kenyeret (de jó frisset :)), kolbászt, viszek be paradicsomot felszeletelve (vágva? :D), kényelembe helyezem magamat, és nekilátok a reggelinek. :) Anyu erre azt mondta, hogy kitagad, ha megcsinálom. :D
Hagyma,ember!Meg bicska.
Anyuddal együtt bírlak titeket,jófejek vagytok!:P
Körözötes zsemle, fokhagymás szalámival és csemege ubi,
Majonéz+mustár+csípős paprika krém sajtos párizsi, pari és gyalult lilakáposzta,
Melegszendvics krémnek: kis darálthúskonzerv, hagyma, mustár, kevés margarin, oregánó, rozmaring, bors eldolgozva ezt bagatre kened, még este előkészíted reggel 10 perc alatt megsül míg zuhanyzól.
Jajj, ne csesztessétek már szegényt. Virslit lehet mikróban is főzni. :D
Amúgy én sokféle szendvicset szoktam enni, bár szinte csak korpáskifliből, azt szeretem csak, de helyettesíthető toast kenyérrel vagy sima kennyérrel, zsömlével, stb-vel. :D Pl:
- korpáskifli/kenyér/zsömle + vaj + sülthusi + paradicsom + majonéz
- kifli/kenyér/zsömle + májkrém + mellé paradicsom, pritamin paprika, uborka
- kifli/kenyér/zsömle + vaj + pulykamell sonka + vékonyan megkenni tejföllel + uborkaszeletek + sajt (ezt te lehagyhatod) -> betenni 10-20 mp-re a mikróba, isteni finom
- kifli/kenyér/zsömle + húsos szalonna + mellé paradicsom, pritamin paprika
- kifli/kenyér/zsömle + tarja + vékonyra szeletelt paradicsom + tejfölös szósz (tejföl, egy fél citrom leve, só, bors, fokhagyma, nagyon apróra vágott hagyma) + sajt (te lehagyhatod) -> ezt is megmikrózni, kb fél percig
De tényleg annyiféle szendvicset lehet csinálni, csak kombinálni kell a dolgokat, persze figyelve arra, hogy passzoljon az ízük. :D
Nem csesztettek. :) De köszönöm, hogy megvédesz. :)
Az a tejfölös dolog jól hangzik, azt tuti kipróbálom. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!