Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mit tudnék vinni a suliba?

Mit tudnék vinni a suliba?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Ugyan visszaolvasgattam, de a lelkem nem elégült ki ennyi információval. :) Nos az a helyzet, hogy eddig mindig vittem valamit a suliba. Általában a zsömle+kolbász kombót. Komolyan egy életre megutáltam... :) Viszont lassan 1 hónapja komolyan csak kiflin élek. Reggel suli előtt veszek 5 db sima kiflit, és ezzel elvagyok. De már ez sem okoz testi/lelki örömöt. :) Illetve a buszon/vonaton szoktam látni, hogy egyes emberek milyen bitang jó szendvicseket majszolnak. :) De azért ismeretlenül odaállítani, hogy bocs, de mi van benne... :D

Kéne pár tipp, hogy miket tudnék magamnak csinálni itthon, 0 konyhai tapasztalattal, rutinnal. :) De tényleg 0... Arra még képes vagyok, hogy be üzemelem a mikrót. :)

Azért azt leírnám mik azok, amiket ne ajánljatok. Tehát ezeket nem szeretem...:

- tojás /semmilyen formában. :)/

- gomba

- sajt

- sajtkrém

Ezek jutottak az eszembe így hirtelen. :)

Köszönöm a segítséget!

16/F

2010. máj. 10. 21:22
1 2 3 4
 12/36 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg a virsli!Az egy nagyon praktikus kis cucc,csinálhatnál mondjuk reggelente hot dogot.Csak előtte meg kell főni a virslit,azt ugye tudod? :D
2010. máj. 10. 21:47
 13/36 anonim ***** válasza:
100%
Na,utcsóelőtti,nem várhatod el egy 16 éves férfiembertől,hogy eperturmixot egyen reggelire:D
2010. máj. 10. 21:50
 14/36 anonim ***** válasza:
100%
az eperturmix finom, mellesleg azt nem én írtam...:D
2010. máj. 10. 21:52
 15/36 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Köszönöm a válaszokat. :)

A virslis témához csak annyit, hogy hát... :D Megint a mikróhoz tudom visszavezetni a dolgokat... :D

Voltak jó kis ötletek. Köszönöm! :) Bár holnap marad még a nem túl változatos 5 db kifli, ugyanúgy, ugyanabban a boltban, ugyanannál a néninél. :D

De jöhetnek még tippek. :)

Mondjuk már azon is gondolkodtam, hogy egyszer veszek 0,5 kg kenyeret (de jó frisset :)), kolbászt, viszek be paradicsomot felszeletelve (vágva? :D), kényelembe helyezem magamat, és nekilátok a reggelinek. :) Anyu erre azt mondta, hogy kitagad, ha megcsinálom. :D

2010. máj. 10. 21:56
 16/36 anonim ***** válasza:
100%

Hagyma,ember!Meg bicska.

Anyuddal együtt bírlak titeket,jófejek vagytok!:P

2010. máj. 10. 21:58
 17/36 anonim ***** válasza:
100%

Körözötes zsemle, fokhagymás szalámival és csemege ubi,

Majonéz+mustár+csípős paprika krém sajtos párizsi, pari és gyalult lilakáposzta,

Melegszendvics krémnek: kis darálthúskonzerv, hagyma, mustár, kevés margarin, oregánó, rozmaring, bors eldolgozva ezt bagatre kened, még este előkészíted reggel 10 perc alatt megsül míg zuhanyzól.

2010. máj. 10. 22:00
 18/36 A kérdező kommentje:
Az. :D Meg valami autentikus gumicsizma. :D
2010. máj. 10. 22:00
 19/36 anonim ***** válasza:
100%

Jajj, ne csesztessétek már szegényt. Virslit lehet mikróban is főzni. :D

Amúgy én sokféle szendvicset szoktam enni, bár szinte csak korpáskifliből, azt szeretem csak, de helyettesíthető toast kenyérrel vagy sima kennyérrel, zsömlével, stb-vel. :D Pl:

- korpáskifli/kenyér/zsömle + vaj + sülthusi + paradicsom + majonéz

- kifli/kenyér/zsömle + májkrém + mellé paradicsom, pritamin paprika, uborka

- kifli/kenyér/zsömle + vaj + pulykamell sonka + vékonyan megkenni tejföllel + uborkaszeletek + sajt (ezt te lehagyhatod) -> betenni 10-20 mp-re a mikróba, isteni finom

- kifli/kenyér/zsömle + húsos szalonna + mellé paradicsom, pritamin paprika

- kifli/kenyér/zsömle + tarja + vékonyra szeletelt paradicsom + tejfölös szósz (tejföl, egy fél citrom leve, só, bors, fokhagyma, nagyon apróra vágott hagyma) + sajt (te lehagyhatod) -> ezt is megmikrózni, kb fél percig

De tényleg annyiféle szendvicset lehet csinálni, csak kombinálni kell a dolgokat, persze figyelve arra, hogy passzoljon az ízük. :D

2010. máj. 10. 22:05
 20/36 A kérdező kommentje:

Nem csesztettek. :) De köszönöm, hogy megvédesz. :)

Az a tejfölös dolog jól hangzik, azt tuti kipróbálom. :)

2010. máj. 10. 22:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!