Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mit lehetne vinni suliba...

Mit lehetne vinni suliba kajálni egész napra?

Figyelt kérdés
Szendvicseken és pékárun kívül,ugyanis egész nyáron ezt ettem(boltban dolgozom).Nem bírom már lenyelni:S Reggeltől délután 4ig suliban vagyok, és nem tudok már mit kitalálni enni.Ötletek? Ami elvihető,nem kell vele pepecselni suliban,és persze nem kell melegíteni,mivel nem is tudnám.Köszi
2010. szept. 28. 19:23
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Egy csomo salatafelet vihetsz magaddal etelhordoban. ( gondolok itt vmi taplalobbra, tehat francia, gomba...stb)

Hideg gyumolcs/zoldseglevesek, ha nem felsz, hogy kiborul.

De en ugyanugy elviszem a rakottkrumplit is, csak reggel, mikor a hutobol veszem ki, akkor bemikrozom es napkozben nem jeghideg, hanem szobahomersekletu.

Gyumolcsok, zoldseg( uborka, repa szeletelve, alufoliaban).

En neha veszek egy doboz tejet, meg melle muzliszeleteket.

A husok meg jok hidegen, esetleg azt is vihetsz pl. csirkemell felszeletelve, melle paroltzoldseg( en megeszem hidegen).

Szerintem nagyon keves kaja van, amit nem lehet elvinni az iskolaba. (:

2010. szept. 28. 19:46
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Rendszeresits két jól záródó müanyag dobozt. Az egyikbe salátát. Jégsaláta,paprika,paradicsom,retek,uborka,pritamin,hagyma. Vihetsz hozzá kész párnácska öntetet, vagy majonézes tubust, ott frissen rányomod. Ezt minden nap variálhatod sajttal, tejföllel, főtt tojással,kecsöppel, - fantázia szerint- müanyag villa. Másik dobozba az előző napi maradék fasirtot, sült csirkét, hideg sülteket, halat, hal rudacskát, kisütögetős rántottakat,stb. Egy ideig biztos tudod variálni. A többiek irigyelni fogják.
2010. szept. 28. 19:48
 3/7 anonim ***** válasza:
81%
l9.46-os ez jó! egyszerre irtuk ugyan azt lényegében. Tetszett.
2010. szept. 28. 19:50
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Én lazán viszek ebédből suliba :D Erről is felismer engem mindenki, a dobozból evős csajszi vagyok :DD
2010. szept. 28. 20:00
 5/7 anonim ***** válasza:
57%
pizzát:D
2010. szept. 29. 06:00
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Bár a többiek már leírták, de tényleg elviheted az ebéd egy részét jól záródó dobozban. Kiegészítésként gyümölcs meg magvak, pl mandula. Néha variálhatsz, és vihetsz kefirt, joghurtot, dobozos kakaót.

Én is dobozból evő voltam egy ideig, de osztálytársaim (ált isk) a világból kicikiztek érte, és felvágósnak tartottak. (persze ők nem azok, ők nem hoznak otthonról, ők mindennap a büfében vesznek ^^')

2010. szept. 29. 07:51
 7/7 anonim ***** válasza:
54%
én kekszeket szoktam vinni,puffasztott rizst, nagy ritkán csipszet. Ehhez vegyél egy doboz kakaót, karamellás tejet vagy ivóyoghurtotot és sokkal laktatóbb lesz
2010. szept. 29. 11:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!