Mit lehetne vinni suliba kajálni egész napra?
Egy csomo salatafelet vihetsz magaddal etelhordoban. ( gondolok itt vmi taplalobbra, tehat francia, gomba...stb)
Hideg gyumolcs/zoldseglevesek, ha nem felsz, hogy kiborul.
De en ugyanugy elviszem a rakottkrumplit is, csak reggel, mikor a hutobol veszem ki, akkor bemikrozom es napkozben nem jeghideg, hanem szobahomersekletu.
Gyumolcsok, zoldseg( uborka, repa szeletelve, alufoliaban).
En neha veszek egy doboz tejet, meg melle muzliszeleteket.
A husok meg jok hidegen, esetleg azt is vihetsz pl. csirkemell felszeletelve, melle paroltzoldseg( en megeszem hidegen).
Szerintem nagyon keves kaja van, amit nem lehet elvinni az iskolaba. (:
Bár a többiek már leírták, de tényleg elviheted az ebéd egy részét jól záródó dobozban. Kiegészítésként gyümölcs meg magvak, pl mandula. Néha variálhatsz, és vihetsz kefirt, joghurtot, dobozos kakaót.
Én is dobozból evő voltam egy ideig, de osztálytársaim (ált isk) a világból kicikiztek érte, és felvágósnak tartottak. (persze ők nem azok, ők nem hoznak otthonról, ők mindennap a büfében vesznek ^^')
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!