Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mit vigyek holnap tizorainak...

Mit vigyek holnap tizorainak suliba? Végülis minden van itthon úgy hogy ötletek?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 5. 17:16
 1/7 anonim válasza:
100%
süss egy tojásból rántottát,azt két kenyér közé teszed,és kész is :)
2011. ápr. 5. 17:19
 2/7 Bocipók ***** válasza:
83%

Gyümölcs, joghurt, szendvics, tea stb...

Jesszus, hány éves vagy? És mér' a családi kapcsolatokhoz írtál?

2011. ápr. 5. 17:22
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Csinálj 1-2 finom szendvicset,tegyél bele szalámit,sajtot,uborkát vagy majonézt. :-) Én szeretem.

Vagy útközben vegyél reggel valami friss pékárut,kakaóval vagy(mizo) madártejjel nagyon finomak.Vagy kefír kiflivel.

2011. ápr. 5. 17:26
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

én ezeket szoktam variálni:

műzliszelet, szendvics, péksüti, jó reggelt keksz, házi süti :) joghurt kiflivel

2011. ápr. 5. 17:31
 5/7 TWIO ***** válasza:
100%
Ha igazán eredeti akarsz lenni, és tudsz sütni-főzni, ajánlom kipróbálásra az amerikai palacsintát :D. Egyszerű elkészíteni. De ha nem vagy járatos ilyesmiben, nem biztos, hogy ezzel érdemes elkezdeni :). A rántottás szendvics jó ötletnek tűnik. Próbáld nagyon forró olajban, keverés nélkül, fordítással egyben megsütni. Ha laktatóbbat akarsz, akkor spanyol omlettet is készíthetsz. (Hagymát pirítasz olajon, krumplit, majd ha a krumpli már megsült, leszűröd őket, hozzákevered az előre simára kevert, sózott, fűszerezett tojáshoz, amit forró (de kevés) olajra öntesz. Egyben kell megsütni, tányér segítségével tudod megfordítani, mondjuk a mosogató felett. Két fordításnak elégnek kell lennie általában.
2011. ápr. 5. 17:33
 6/7 anonim válasza:
100%

vigyél egy kis pizzát és akkkor minenki irigykedni fog rád!

vigyél hozá még colát!és akkor aztán a többiek a szádból fogják kinézni a kaját

2011. ápr. 5. 19:07
 7/7 anonim ***** válasza:

csinálsz tükörtojást két kenyér közé, és teszel rá vmilyen zöldséget

főtt virsli a zsemle alját megkened mustárral/tormával, a virlit kettévágod így az 1 párból 4 db kis fél lesz, beleteszed a zsemlébe rá ketchup, majd a tetejére sajt

sütsz húst, zsemlébe beleteszed+tetejére savanyú, zöldség, ketchup

joghurt/kefír

gyümölcs

keksz, süti, hozzá tej, kakaó

palacsinta, gofri, fánk

2011. ápr. 6. 10:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!