Mit vihetnék magammal? Ötletek?
hacsak nem napon dolgozol,joghurtnak reggeliig nem lesz baja,zacsiba müzlit,és eheted is.
ebédre..gyümölcs,zöldség nem romlik
saláta,nem napon még ha hús van benne sem romlik meg
köszönöm
sajnos napos hely
zöldséggel, gyümölccsel nem lakok jól:S
megint a jégakkuval jövök elő, a mirelitpultoknál lehet kapni jól záródó hűtőzacskókat. az tényleg olyan, mint egy reklámtasak.nem nagy csomag és mégis praktikus.
mellesleg: a munkaadónak biztosítani kellene a dolgozó számára a bevitt élelmiszer hűtését, és, hogy továbbmenjek a melegítését is.
vannak a munkaadó számára kötelezettségek, csak elfelejtik a drágák...
üdv: volt munkavédelmis:)
Van sportoló termosz ami egész nap hidegen vagy forrón tartja amit beleraksz, fél L-es vagy 1L-es, nem foglal sok helyet. Ebbe belerakhatod a lent leírt fogyós kaját.
Nekem az edzőm ezt írta fel régen ebédre: 3dl tejet turmixolj össze fél túróval ( ízlés szerint egykis só vagy cukor mehet bele ) és vigyél hozzá diétás teljes kiörlésű kenyeret/kekszeket. Laktató!
köszönöm
sajnos nincs turmixgépem:(
Napos helyen dolgozol? A szabadban?
Mindegy, gondolom ha nem laksz jól gyümivel, akkor fizikai munkát végzel. És ha napos is, akkor meleg, és akkor bizony olyan, mint a szauna.
Ez már önmagában fogyókúrás körülmény, ne csináld ki magad extra-kalóriaszegény kajákkal. Nyugodtan vigyél szendvicset teljes kiőrlésű kenyérből.
Úgyis lemozgod. max. nem kell egy fél kenyeret benyomnod, hanem csak diétás adagot.
Én szoktam olyat vinni, hogy sonkaszeletek, tojás, paprika, és hozzá joghurt, vagy egy kis diétás kenyér.
De betolom a kakaóscsigát is. Nem tudom mi van a mai péksütikben, de semmivel sem hizlalóbb, mint bármilyen szendvicses kaja. max annyi hogy a szendviccsel hosszabb ideig jól laksz és egészségesebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!