Hogyan vihetnék az iskolába egészségesebb tízórait?
gyümölcs :)
ajánlom az almát körtét :)
pl (nem tudom mennyi a délelőtti adagod) de ha viszel 2 almát meg egy szendvicset kilehet vele tartani :)
Én készítettem egy listát magamnak arról, hogy miket vihetek, mindjárt bemásolom. :D
Amúgy én általában müzliszeletet szoktam és csokistejet (nem túl egészséges, de ha csak egyet iszol, az nem vészes), ami még így rögtön eszembe jutna, az a gyümölcs, joghurt, gyümölcsös üdítők.
A lista:
ital: víz, tea, üdítő, csokistej
étel: müzliszelet, 2-3 db diétás keksz, 1 csomag jóreggelt, gyümölcsök, sóspálcika, joghurtok (gyümölcs és natúr), rozskifli.
Persze ez nem mind egyszerre. :)
Nem túl hosszú lista, de ezvan, ezt kell szeretni.:D
14/L
itt találsz sok mindent.
teljes kiőrlésű kenyér/kifli+pulyka/csirkesonka, sovány sajtok, sajtkrémek, főtt tojás, +zöldség
zabpehelykása-otthon megfőzöd, kis dobozba be, hozzá egy pohár joghurt és valamilyen gyümölcs felkockázva
zabpehelyből tudsz sütni palacsintát, gofrit, túrógombócot ha nem tudsz lemondani a péksütikről
teljes kiőrlésű/zablisztből csinálj pogácsát (pl káposztást, túróst) hozzá tea
egy doboz ivójoghurt(natur)/kefír+rozskifli
turmix(gyümölcs+zabpehely+tej)
joghurt/kefír, cukormentes müzliszelet, fehérjeszelet, tej/zabtej, túró kenyérre kenve+zöldfűszer, cottage cheese, mozzarella light sajt, tolle light kockasajt
gyümölcsök, kölesgolyó/extrudált rizs, köles, aszalt gyümölcs, almachips, sótlan mogyoró, pisztácia-ezekből kevset, korpás kekszek, zabkekszek tejjel
Hm.. a Pacal tetszik.. fúj nem csak vicceltem:d
Szoval..hátigen..saláta.. de azt sem ehetek mindíg..hamar megunnám ez a baj :/ Bár igen, ezeken kívül nem nagyon van más választásom.. víz,gyümölcs,sali..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!